Lyxmiddag för två

Lyxmiddag för två

Ibland behöver vi skämma bort oss själva riktigt ordentligt. Här njuter ni av en lyxig meny i en matupplevelse med extra allt! Trevlig atmosfär, personlig service och fantastiska smaker kommer att få dig att glömma vardagen för en stund. 

Stockholm:
Oyster Bar
På Oyster bar i Stockholm lämnas inget åt slumpen, här är maten tillagad till perfektion med råvaror av högsta kvalité. Till bords bjuds ni på en 5-rättersmeny med skaldjur i fokus. En utav rätterna ni serveras är en exklusiv skaldjursplateau!
OBS! Restaurangen tar inte emot värdebevis på Alla Hjärtans Dag, samt Nyårsafton då de erbjuder en specialmeny.

Göteborg
Restaurang Space 62
Välkommen till en smakfull mötesplats i en skön avslappnad atmosfär. Här bjuds ni på en Sharing middag bestående av 5 mellanrätter och en dessert, till middagen bjuds ni på 2 glas vin vardera. Kockarna hämtar inspiration från stora delar av världen där råvarorna är som allra bäst för stunden. Njut av kvällen!

Örebro
A-mano
På den italienska pärlan A-mano njuter ni av vällagad, god mat i mysig miljö. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp och dryck betalar ni på plats.

Kungsgatan 1
På Kungsgatan 1 tillagas maten med lokalproducerade råvaror av hög kvalité. Ambitionen är hög och kockarna jobbar ständigt med att hitta nya sätt att förfina den svenska husmanskosten. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp och dryck betalar ni till på plats. 
1 495 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Örebro

När

Året runt. Middagen bokas i mån av plats under restaurangens ordinarie öppettider.

Bra att veta

Observera att du måste ha ett värdebevis som gäller specifikt för "Lyxiddag för två" för att kunna göra en bokning på restaurangen. Ett Greatdays presentkort på ett belopp går inte att lösa in direkt på någon av restaurangerna.

Antal deltagare

För två personer.