Middag med guldkant för en

Middag med guldkant för en

Alla behöver en stunds livsnjutning.  Att i lugn och ro få äta och dricka något riktigt gott ger energi både för kropp och själ. På dessa utvalda restauranger hittar du just den rätta miljön och atmosfären för total avkoppling.

Välj bland gastronomiska guldkorn runtom i Sverige. Det finns garanterat ett ställe för alla smaker, från det mysiga och hemtrevliga till restaurangen belägen högt över storstadens puls.

Observera att du måste ha ett värdebevis som gäller specifikt för "Middag med guldkant för en" för att kunna göra en bokning på någon av restaurangerna. Ett Greatdays presentkort på ett belopp går inte att lösa in direkt på någon av restaurangerna.

Borås:
Restaurang SMAK
På klassiska restaurang SMAK, här njuter ni av klassiska och svenska maträtter i en varm, stilren och familjär miljö. Ni väljer fritt från matmenyn för värdet av upplevelsen,
eventuellt överstigande belopp kan betalas på nota direkt på restaurangen.

Göteborg
Werners Bistro
Werners är en familjär bistro charmigt belägen på en gård mitt i hjärtat av Göteborg. Här bjuds du på ett glas mousserande vin och väljer sedan valfri för- och varmrätt från menyn. Om du väljer hamburgare ingår även ett tillbehör och en dipsås. Efter maten bjuds du på kaffe och något sött.

Contrast Public House

Som namnet avslöjar så jobbas det på Contrast Public House med kontraster i kök, cocktails, underhållning och inredning. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av värdebeviset. Dryck och eventuellt överskjutande belopp betalas till på plats på restaurangen. Observera att restaurangen har en något mindre, sommaranpassad meny under juni, juli och augusti.

Karlstad:
Restaurang Blå

Ni välkomnas med varsitt glas mousserande bubbel. Därefter avnjuter ni en utvald förrätt och varmrätt.

Malmö:
Bistro Royal
Bistro Royal är en restaurang där man, i vacker och historisk miljö, bjuds på en kulinarisk resa genom Europa. I en unik lokal serveras klassiska rätter, ibland med en egen twist, alltid med största respekt för recept och råvaror. Här väljer ni fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp och dryck betalar ni på restaurangen.

Restaurang Årstiderna
Vid ankomst bjuds ni på ett glas porlande bubbel. Ni väljer sedan förrätt och varmrätt eller varmrätt och efterrätt från den utvalda och säsongsbetonade menyn.

Norrköping:
Restaurang Lagerqvists
Efter er välkomstchampagne serveras ni en utvald trerättersmeny.

Pappa Grappa
På Pappa Grappa väljer ni fritt från menyn för värdet av upplevelsen, eventuellt överstigande belopp betalas direkt på restaurangen.

Smygehamn:
Smygehus havsbad
Ni bjuds varsitt glas mousserande och 4 rätter inklusive avslutande ostbricka samt kaffe på maten.

Stockholm:
Kung Carls Bakficka
Här ni bjuds på varsitt porlande glas mousserande och trerätters middag.

Oyster Bar
På Oyster Bar är atmosfären trevlig och servicen personlig. Maten som serveras består av råvaror av högsta kvalité! Till bords bjuds ni på en exklusiv fyrarättersmeny inklusive skaldjursplateau. Eventuella tillval och dryck betalas till på plats på restaurangen.
OBS! Restaurangen tar inte emot värdebevis på Alla Hjärtans Dag, samt Nyårsafton då de erbjuder en specialmeny.

Örebro
A-mano
På den italienska pärlan A-mano njuter ni av vällagad, god mat i mysig miljö. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp och dryck betalar ni på plats.

Kungsgatan 1
På Kungsgatan 1 tillagas maten med lokalproducerade råvaror av hög kvalité. Ambitionen är hög och kockarna jobbar ständigt med att hitta nya sätt att förfina den svenska husmanskosten. Ni väljer fritt från matmenyn för hela värdet av upplevelsen. Eventuellt överstigande belopp och dryck betalar ni till på plats.
495 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Jönköping, Norrköping, Karlstad, Smygehamn

När

Året runt. Middagen bokas i mån av plats under restaurangens ordinarie öppettider. 

Bra att veta

Observera att du måste ha ett värdebevis som gäller specifikt för "Middag med guldkant för en" för att kunna göra en bokning på någon av restaurangerna. Ett Greatdays presentkort på ett belopp går inte att lösa in direkt på någon av restaurangerna.

Antal deltagare

För en person