Mordgåta med middag

Mordgåta med middag

Var med och upplev en kväll i sann deckaranda och avnjut samtidigt en god middag på restaurang. Cirkulera runt bland borden, diskutera och ställ frågor till de andra för att komma fram till vem som är mördaren.

•    Upplev en kväll i sann deckaranda
•    Tvårätters middag serveras under mordmysteriet
•    Vem är mördare? Vem kan man lita på?

Upplevelsen Middag & mord - Ett Mordmysterium

Efter en introduktion får alla deltagare en gästlista och instruktioner om sin rollfigur och slår sig ned till middag. Det är där som mordmysteriet ska lösas. 

Alla deltagare kommer att spela olika karaktärer med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen. Vissa spelar kära, andra tjuvar och det går även ett rykte om att det florerar droger i sällskapet. Alla får presentera sin teori om vem som är mördaren och varför han eller hon gjorde det. Kanske är det du som är kvällens mördare! 

Varje deltagare väljer själv på vilken nivå man vill lägga sitt agerande. En handledare finns med vid bordet och hjälper till så att handlingen går framåt. Tvårätters middag ingår.
795 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala

När

Året runt på utvalda lördagar. Upplevelsen är bokningsbar cirka en gång per månad i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Uppsala mer sällan. 

Bra att veta

Detta ingår: Tvårätters middag - förrätt och varmrätt samt kaffe. 

Varaktighet

Cirka 3-3,5 timme

Antal deltagare

För en person. Upplevelsen sker i grupp med andra.