Vineribesök med middag & hotell för två

Vineribesök med middag & hotell för två

Är ni nyfikna på att följa produktionen av vin på nära håll och lära er om allt från hur druvorna skördas till det att vinet buteljeras och därefter avsluta med middag på vineriet och en god natts sömn på härliga Hotel Svea, då är detta en upplevelse för er!

Ni checkar in på hotellet och blir hämtade av taxi som tar er till vineriet och er start på denna dag. Dagens guidade tur inleds med en film för att ge er en djupare förståelse för vinets grunder innan ni går vidare in i vineriet, ekfatshallen och vingården. Ni får på nära håll se hur vin lagras och buteljeras. 

När den guidade turen är slut bjuds ni in till showroom för vinprovning som efterföljs av en 4-rätters middag, lagad med omsorg, av säsongens råvaror. Middagen avslutas med kaffe och en liten chokladbit. Därefter blir ni upplockade av taxin som tar er tillbaka till hotellet där ni njuter av havsutsikten från ert rum tillsammans med ett fruktfat, innan ni somnar gott. På morgonen står en frukostbuffé uppdukad, redo att avnjutas. 

Med Nordic Sea Winery har Sverige äntligen fått ett vineri i världsklass som är öppet för besökare.

Varmt välkommna till Nordic Sea Winery och Hotel Svea!
3 990 kr

Tillgängliga orter

Simrishamn

Bra att veta

Detta ingår: Guidad tur i vineriet, vinprovning, 4-rätters middag, övernattning, frukostbuffé.

Antal deltagare

För två personer