Ost- och vinprovning för två

Ost- och vinprovning för två

Med hjälp av erfarna guider i ost- och vinhistorik får ni här uppleva helt nya smaksensationer.

Eftersom det finns stora skillnader mellan olika ostar är det kanske inte självklart vilka viner som passar till vilken ost. Under ledning av en kunnig provningsledare smakar ni flera olika ostar med tillbehör och noggrant utvalda röda och vita viner. Ostarna är närproducerade och levereras efter säsong och tillgång.

Ni provar vitmögelostar såsom brie och camembert, vackert orange-röda kittostar, blåmögelostar med tusenåriga traditioner och våra svenska unika hårdostar. Ni avnjuter osten och vinet tillsammans med små goda tillbehör som marmelad, honung och bröd. Observera att vilka ostar ni får prova samt vilka tillbehör som serveras varierar beroende på vilken ort ni väljer.

Välkommen till en provning som belönar både smaklökarna och sinnet!

För fler provningar, klicka här.
1 090 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping, Falun, Gävle, Karlstad, Visby, Växjö

När

Året runt på utvalda datum, med ett uppehåll under sommaren. I Stockholm & Malmö och sker provningarna cirka 3-4 gånger per månad. På övriga orter sker provningarna mindre frekvent. Provningstillfällena infaller både på helger och veckodagar. 

Bra att veta

Åldersgräns 18 år. I Norrköping är åldersgränsen 20 år. Vänligen undvik parfym och andra starka dofter vid provningen för att inte störa lukt- och smaksinnet för dig och dina medprovare.

Varaktighet

Cirka två timmar.

Antal deltagare

För två personer. Provningen sker i grupp med andra.