Tequilaprovning för två

Tequilaprovning för två

Som njutningsdryck har tequilan länge fått kämpa i uppförsbacke men allt fler upptäcker nu hur gott tequila faktiskt kan vara. Är du redo att komma till den insikten? Då är detta provningen för dig!

Tequila är den hatälskade drycken som många har dåliga erfarenheter av. Vad som så ofta glöms bort är att tequila faktiskt kan drickas på andra sätt än ur ett shotsglas på förfesten. Det är en riktigt ädel dryck som med fördel ska drickas som avec eller användas som bas i drinkar. Drycken produceras endast i Mexiko och är ursprungsskyddad. Det finns strikta krav som måste uppfyllas för att en dryck ska få kallas tequila, man kan därför vara säker på att tequilan alltid är tillverkad med mycket kärlek. 

Under provningens gång får ni testa er igenom olika sorters tequila från budget till lyx, och känna den stora skillnaden. Provningsledaren kommer lära er om tequilans historia och ge er goda tips om hur man blandar lyckade tequiladrinkar. 

Följ med på en resa i tequilans värld! 
1 190 kr

Tillgängliga orter

Göteborg

När

Året runt med ett uppehåll på sommaren. Antal bokningsbara datum grundas på efterfrågan. Bokningsbara tillfällen kan infalla både på helger och veckodagar. 

Bra att veta

Åldersgräns 18 år. Vänligen undvik parfym och andra starka dofter då det kan försämra upplevelsen. 

Varaktighet

1,5 – 2 timmar 

Antal deltagare

För två personer. Provningen utförs i grupp med andra.