Vin, öl & rock!

Vin, öl & rock!

Motörhead, Kiss och AC/DC har gjort det, liksom Slayer, Rolling Stones och flera andra större rockband världen över – släppt alkoholhaltiga drycker under sina namn alltså!

Både världskända och mindre kända artister investerar numera i vingårdar, bryggerier och destillerier och samarbetar med de stora varumärkena för deras egna favoritdrycker. Men hur smakar det?

I en helt unik provning med en provningsledare (sommelier) tillika ljudtekniker och mångårig turnéledare för flera kända hårdrocksband tar vi oss igenom inte bara det bästa på marknaden för vin, öl och cider signerat dessa ikoniska artister – du får även en underhållande genomgång av rockmusikens historia från Jimi Hendrix och framåt, varvat med bilder och – självklart - massor av musik!

Det blir skrönor, roliga fakta, musikquiz och en läcker delikatesstallrik som matchar kvällens laguppställning av minst 5 olika drycker, viner, öl och annat. En riktigt välsmakande och kul kväll för alla, oavsett musiksmak!

För fler provningar, klicka här.
695 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Året runt på utvalda datum, cirka en gång per månad. Provningstillfällena kan infalla både på veckodagar och helger. 

Bra att veta

Åldersgräns 18 år. I provningen ingår avsmakning av minst 5 olika drycker samt en tilltuggstallrik. Vänligen undvik parfym och andra starka dofter vid provningen för att inte störa lukt- och smaksinnet för dig och dina medprovare. 

Varaktighet

Cirka 1,5 timme.

Antal deltagare

För en person. Provningen sker i grupp med andra.