Vin & mat i kombination för två

Vin & mat i kombination för två

Varför smakade vinet du drack på restaurangen häromdagen mycket bättre än när du själv bjuder på det?  Hur kombinerar man mat och vin för bästa resultat?  Mat & vinprovning är en lärorik och smakrik kväll där mysterier får lösningar.
 
Hemligheten ligger i hur olika ingredienser i maten harmoniserar med olika druvor. Här får man lära sig vad det är man ska tänka på för att det vin man väljer ska harmonisera med sötman, syran, beskan, sältan och kryddigheten i den mat man planerar att äta till. 

En garanterat upplevelserik och intressant provning. Det finns vin och mat upplevelser som inte kan gå dig obemärkt förbi och som påverkar din syn på vin för all framtid. 

Du får träffa provare som brinner för mat och dryck i kombination, som hela tiden söker efter den perfekta kombinationen. Efter att du har varit på denna provning är målet att du ska gå hem med nya erfarenheter och upplevelser som du gärna vill dela med dig av.
1 190 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping, Falun, Gävle, Växjö

När

Provningen är bokningsbar under vår och höst. I Stockholm och Malmö sker provningar var tredje vecka, på övriga orter cirka en gång per månad under säsong. Provningstillfällena infaller vanligtvis kvällstid på veckodagar. 

Bra att veta

Åldersgräns 18 år. Det serveras 5 olika kalla smakkombinationer under provningen. Vänligen undvik parfym och andra starka dofter vid provningen för att inte störa lukt- och smaksinnet för dig och dina medprovare.

Varaktighet

Cirka 1,5 timme

Antal deltagare

För två personer. Provningen sker i grupp med andra.