Vingårdsupplevelse med övernattning

Vingårdsupplevelse med övernattning

I det halländska inlandet, omringat av storslagen och vacker natur, ligger Ästad Vingård. Här växer 15.000 vinstockar och i gårdens egna vineri omvandlas druvor till vin. Upplev ett dygn helt i vinets tecken!
 
Här blandas god mat och dryck med avkoppling i perfekt balans, en upplevelse för alla som älskar livets goda. Vistelsen startar med en guidad vandring på Ästad vingårds fält där ni introduceras till vinskapandeprocessen och får se var allting börjar. Vidare besökare ni vineriet och vinkällaren där över 10.000 viner förvaras. I vineriet får ni ta del av en vinprovning med tre viner, varav minst ett är producerat på gården. Hur smakar druvan? Inkludera alla dina sinnen och upplev vin på ett helt nytt sätt! 
 
Efter vingårdsbesöket är det dags för incheckning i ert dubbelrum i Stenbackagården. Det mysiga rummet har bekväm komfort och är inrett i lantlig och rustik stil. Till kvällen serveras köksmästarens supé i restaurangen. Maten är av högsta klass och tillagad på säsongens bästa råvaror, ofta ekologiska och närproducerade från odlare i trakten. 
 
Efter en god natts sömns står frukosten uppdukad till ert förfogande innan det är dags för hemfärd. 

I paketet ingår: 
-Vingårdsvandring på vinfältet, i vineriet och i vinkällaren 
-Vinprovning med tre viner 
-Gårdsmeny i restaurang Logen (4 serveringar anpassade efter säsongens råvaror)
-Övernattning i Stenbackagården 
-Frukost innan hemfärd 

 Välkomna att uppleva en värld av vin! 
3 510 kr

Tillgängliga orter

Tvååker

När

Paketet är bokningsbart året om, alla veckodagar.

Bra att veta

Om man önskar finns möjlighet att boka till spainträde för 345 kr per person.

Antal deltagare

För två personer.