Åk en supersportbil

Åk en supersportbil

En åktur med en supersportbil lämnar dig garanterat inte oberörd. Här får du under en stund bekanta dig med en av de mest exklusiva sportbilarna i världen.

Sjunk ner i det exklusiva skinnsätet, känn accelerationen och hör det mäktiga ljudet från motorn när en av de lyxigaste bilarna i världen drar iväg.

När motorn startas på en av världens mest legendariska supersportbilar är det som ljuv musik. En fantastisk känsla infinner sig och hjärtat slår lite extra. Du får chansen att åka med i en Lamborghini eller en Ferrari. Du väljer vilken!

Upplev det lyxiga jetset-livet för en stund. Åk med i några av världens bästa, snyggaste och snabbaste sportbilar du också. Åkturen sker företrädesvis på slingriga landsvägar.
745 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping

När

Upplevelsen är bokningsbar på utvalda datum under perioden maj-september. I Stockholm finns datum för upplevelsen tillgängliga 2-4 dagar per månad, främst helger men även vissa vardagar. På övriga orter mindre frekvent. Notera att bilarna under säsongen turnerar runt på de olika orterna och att tillgängligheten därför varierar för respektive ort grundat på efterfrågan, minst 2-4 tillfällen i varje ort per säsong. OBS! Körningen i Göteborg sker i Bollebygd.

Bra att veta

Bilarna ni åker i är antingen en Ferrari 430, 458 eller en Lamborghini Gallardo LP560-4.Observera att upplevelsen är väderberoende och kan komma att bli inställd med kort varsel. Leverantören står inte för några kostnader om körningen blir inställd av någon anledning som ligger utanför leverantörens kontroll (t.ex. väder eller fel på bilen). 

Varaktighet

Totaltid för upplevelsen är ca 15 minuter varav cirka 10 minuters medåkning.

Antal deltagare

Åktur i supersportbil för en person.