Bankörning med supersportbil - 4 varv

Bankörning med supersportbil - 4 varv

Testa en av supersportbilarna Ferrari eller Lamborghini på en riktig racingbana under säkra förhållanden.

Ferrari 458 Italia:

Har du bensin i blodet och älskar fart och action? Sätt dig då i förarsätet i den nya Ferrari 458 Italia! Gasa på, accelerera och njut av ljudet från den kraftfulla V8-motorn.

Körning av denna eleganta bil sker i en professionell miljö på Jyllandsringen, Knutstorp eller Själlandsringen. Du får verkligen känna på Ferrarins fulla potential under acceleration, skarpa svängar och hög hastighet. Du kommer att åtföljas av en erfaren
instruktör som ger dig råd och anvisningar före och under resan.

En helt fantastisk upplevelse som ger ordenligt med fart och fläkt för pengarna!

Lamborghini Gallardo LP570 - 4 Superleggera:
Denna körning ger dig möjlighet att känna på känslan när alla hästar släpps lös - luta dig tillbaka bakom ratten i Lamborghini Gallardo Superleggera LP570-4 och upplev känslan under acceleration från 0-100 km/h på bara 3,4 sekunder! Kom ihåg att hålla ett fast grepp om ratten när du trycker ner pedalen, kör in i kurvan för att sedan accelerera ut ur svängen med inte mindre än 570 hästar galopperande fram till en toppfart på 325km/h.

En erfaren instruktör kommer att följa dig genom hela körningen och ger dig råd både före och under körningen.

Denna erfarenhet är ett unikt sätt att komma i nära kontakt med en Gallardo Superleggera LP570 - 4. Vi garanterar dig ett leende som sitter kvar länge efter denna fantastiska upplevelse.

Buckle up!
3 395 kr

Tillgängliga orter

Aarhus, Kågeröd, Köpenhamn

När

Under säsongen 2019 är följande datum bokningsbara på Rings Knutstorp (Kågeröd): 10/7, 29/7 Själlandsringen: 15/6 Jyllandsringen: 25/5.

Bra att veta

Eventuell skada till följd av vårdslös körning belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden. Maximal självrisk är 45.000+moms.

Varaktighet

4 varv bakom ratten på antingen en Ferrari eller Lamborghini. 

Antal deltagare

För en person. Upplevelsen sker i grupp med andra förare.

Åskådare

Åskådare är välkomna att följa upplevelsen från de publikplatser som finns vid sidan av banan.