Enduro Gotland

Enduro Gotland

Låt upptäckarlusten väckas till liv och upplev Gotland på ett helt nytt sätt. Längs med havet, genom vilda stråk och längs slingrande grusvägar. Följ med på endurosafari på Gotland.

Tillhör du dem som ständigt undrar vad som finns bakom nästa kurva? Längtar du till vidsträckta stränder, raukar och mysiga skogsgläntor? Gillar du att hitta små mysiga vägar avsides från de stora lederna? Vill du dessutom se mycket mer av Gotland så är det här den perfekta turen för dig.

Förvänta dig vackra naturscener, härlig motorcykelåkning, glada kamrater och spännande äventyr. Du får dessutom tillfälle att testa körteknik anpassat efter din egen nivå. Allt det praktiska med boende, mat och vägval är redan fixat för dig. Motorcykel ingår i priset (Fräscha enduro mc med elstart).

Den fantastiska Gotlandsguiden lotsar dig direkt till de bästa vägarna, de mysigaste matställen och bistår med experthjälp genom hela resan. Allt ingår!
7 995 kr

Tillgängliga orter

Visby

När

Endurosafarin är tillgänglig april-oktober, upplevelsen utförs cirka 1-3 helger per månad. 

Bra att veta

MC-kort (A-behörighet) är ett krav. Lån av motorcykel ingår i priset. Safarin passar oerfarna såväl som erfarna förare, men man bör vara i god fysisk form. Logi och helpension ingår.

Varaktighet

Fredag-söndag. Endurosafarin varar i 1½ dag. 2 övernattningar ingår i upplevelsen. Transfer till och från flyg/båt ingår för förare från fastlandet.

Antal deltagare

Motorcykelsafari för en person. Upplevelsen sker tillsammans med andra i en liten grupp.

Väder

Arrangören förbehåller sig rätten att ställa in turer pga för få deltagare eller svåra väderförhållanden.