Ferrari vs Lamborghini

Ferrari vs Lamborghini

Gillar du snabba bilar och vill ha en körupplevelse utöver det vanliga? Då är det här upplevelsen för dig.

Upplev adrenalinkicken när du sätter dig bakom ratten på inte bara en utan två italienska supersportbilar! Du får en unik chans att jämföra de två mästerverken Ferrari och Lamborghini.

Ferruccio Lamborghini var under andra världskriget en välbeställd industriman och traktortillverkare. Han var även en entusiastisk samlare av sportbilar som till exempel Ferrari. Genom sitt intresse upptäckte han att några av de problem med kopplingen han upplevde med Ferrari var detsamma som han hade med sina traktorer. 

Enligt legenden kontaktade han Enzo Ferrari med sina synpunkter men fick ett minst sagt kyligt mottagande. Ferrari hade inte en tanke på att låta en traktorfabrikör kritisera hans bilar. Utifrån detta mottagande blev Lamborghini fast besluten om att tillverka en bil som var mycket bättre än Ferrari, och så föddes sportbilen Lamborghini.

Nu är det upp till dig att avgöra vilken bil som är grymmast. Kör så det ryker!
2 990 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping

När

Upplevelsen är bokningsbar på utvalda datum under perioden maj-september. I Stockholm finns datum för upplevelsen tillgängliga 2-4 dagar per månad, främst helger men även vissa vardagar. På övriga orter mindre frekvent. Notera att bilarna under säsongen turnerar runt på de olika orterna och att tillgängligheten därför varierar för respektive ort grundat på efterfrågan, minst 2-4 tillfällen i varje ort per säsong.

Bra att veta

Körkort & nykterhet är naturligtvis ett krav. Självrisk, eventuell skada belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden. Maximal självrisk är 20.000:-. Klädsel: Vanliga kläder och bekväma skor. Observera att upplevelsen är väderberoende och kan komma att bli inställd med kort varsel. Leverantören står inte för några kostnader om körningen blir inställd av någon anledning som ligger utanför leverantörens kontroll (t.ex. väder eller fel på bilen). 

Varaktighet

Körsträckan är totalt ca 30km , 15 km Ferrari + 15 km Lamborghini, samt genomgång av bilarna. Total tid för upplevelsen är ca 40 min men varierar med hastigheten.

Antal deltagare

För en person.