Folkrace Linköping

Folkrace Linköping

Det här fullspäckade paketet hittar du bara hos Greatdays. Så utmana dig själv och andra! Kör så det ryker och du kommer förstå varför folkrace har blivit så omåttligt populärt.

Folkrace i Linköping körs på en grusbana som är 1150 meter lång. Bilarna har skyddsbåge och är utrustade med fyrpunktsbälte.

I ombyggda Volvo 940 E85-bilar kör du så grus och lera stänker, du kommer att ha så kul att du knappt vill kliva ur bilen. Du börjar med ett provvarv på ett varv där du får känna på bilen och banan. Direkt efter provvarvet körs det två kvalheat på två varv –  den här gången är det på tid. Efter kvalheaten blir det final och ALLA förare går till final. Finalheatet är på tre varv, alla mot alla och även ett alternativspår av banan används.

Förvänta dig en tuff och superrolig kamp!


Se även: Folkrace Stockholm
1 995 kr

Tillgängliga orter

Linköping

När

Folkrace är tillgängligt året runt, körningarna sker cirka 1-2 gånger per månad under helger.

Bra att veta

All utrustning ingår, men medtag ordentliga skor. För att få köra folkrace måste du ha fyllt 18 år och du får ej vara alkoholpåverkad. Innan du får köra måste ett dokument, där du förbinder dig att följas banans regler, undertecknas. Upplevelsen utförs strax utanför Linköping, på Torpa Gård i Borensberg.

Varaktighet

Ditt folkrace varar i 2-3 timmar beroende på antal deltagare. Ni kör 1 provvarv, 2x2 kvalvarv på tid, 3 varv i finalen. Alla deltagare får köra samtliga varv inklusive final.

Antal deltagare

Folkrace för en person. Upplevelsen utförs tillsammans med andra i grupp

Åskådare

Åskådare är välkomna bredvid folkracebanan!