Gokart

Gokart

Greppa ratten i en kvick gokart och ta ett race mot klockan eller dina vänner!

I detta paket kan man välja mellan olika inne- och utomhusbanor runt om i landet. Upplevelsen inleds med en kort genomgång och utprovning av hjälm och skyddskläder. 

Därefter är det dags att krypa ned bakom ratten i en bil som väger runt 150 kilo. Med slicks och en markfrigång på bara några få centimeter får man en fantastisk väghållning, men det gäller ändå att hålla tungan rätt i mun för att inte få släpp i de snäva kurvorna! 

Topphastigheten på flera av banorna uppgår till nästan 90 km/h! Man kör i ca 20 minuter och tävlar mot klockan eller mot andra förare i några fartfyllda heats.  

Många av de stora racingstjärnorna påbörjade sin bana mot ära och berömmelse just i en gokart. Oavsett dina racingambitioner och oavsett om du är nybörjare eller racingstjärna, är detta en rolig och actionspäckad upplevelse. Gokart är en fantastiskt rolig present att ge bort till både barn och vuxna!
345 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Malmö, Uppsala, Gävle, Kiruna, Lidköping, Luleå, Mora, Piteå, Uddevalla, Växjö

När

Året runt på anläggningar med inomhusbana, anläggningar med utomhusbana har endast öppet under sommarsäsong maj-september. Körningar är bokningsbara både helger och vardagar.

Bra att veta

Nykterhet är ett krav. Hjälm, overall och eventuella övriga skydd finns att låna. Min ålder för vuxengokart är 15 år tillsammans med målsman. Minsta längd 150 cm. För barngokart gäller 9 år och 135 cm.

Varaktighet

 2-3 heat, ca 20 minuter beroende på bana.

Antal deltagare

Gokart för en person