Gokart för två

Gokart för två

Greppa ratten i en kvick gokart och ta ett race mot klockan eller tillsammans med dina vänner!

Här får du njuta av actionfylld gokarting på en av Sveriges bästa gokartbanor. Många av de stora racingstjärnorna påbörjade sin bana mot ära och berömmelse just i en gokart.  

Din upplevelse börjar med en kort genomgång och att du provar ut passande hjälm och skyddskläder. Därefter är det dax för dig att ge dig ut på den utmanande banan! Du tävlar mot klockan eller mot andra förare i några fartfyllda heats!

Oavsett dina racingambitioner och oavsett om du är nybörjare eller racingstjärna, är detta en grymt rolig och actionspäckad upplevelse. Gokarting är en fantastiskt rolig present att ge bort till både barn och vuxna!
690 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Borlänge, Gävle, Kiruna, Lidköping, Luleå, Mora, Piteå, Uddevalla, Växjö

När

Året runt på anläggningar med inomhusbana, anläggningar med utomhusbana har endast öppet under sommarsäsong maj-september. Körningar är bokningsbara både helger och vardagar. Körningar är bokningsbara både helger och vardagar.

Bra att veta

Nykterhet är ett krav. Hjälm, overall och eventuella övriga skydd finns att låna. Min ålder för vuxengokart är 15 år tillsammans med målsman. Minsta längd 150 cm. För barn gokart gäller 9 år och 135 cm.

Varaktighet

2-3 heat, ca 20 minuter beroende på bana.

Antal deltagare

För två personer.