Jeep Adventure

Jeep Adventure

Här är en upplevelse som verkligen sätter er körförmåga på prov. Jeep Adventure är en helhetsupplevelse där ni får ratta Jeep över stockar och sten, branta backar och hinder. 

Inledningsvis får ni av en erfaren handledare grundläggande information om bilarna, säkerhet, bana, teknik och grunderna i terrängkörning.

Sedan är det dags att hoppa in i bilarna av märket JEEP. I bilparken finns bland annat JEEP Wrangler Unlimited, Wrangler, Cherokee och Grand Cherokee. Under körningen kommer ni ta er igenom en kuperad bana i varierande terräng där ni stöter på fyra hinder som ni ska klara av.

Körningen ställer både dig och bilarna på tuffa prov och du får lära dig vad såväl du, din körning och bilarna klarar av.

Jeep Adventure passar såväl den erfarna som oerfarne bilisten och den som vill ha en spännande upplevelse som ger kunskap och djupare insikt i teknik och terrängkörning.

Österlen
Banan på Österlen, belägen med milsvid utsikt över hav och sädesfält, ligger strax utanför Glemmingebro strategiskt mellan Ystad och Simrishamn. Banan bjuder på fyra stycken utmanande stockhinder samt ett antal backar. Känn på bilarnas styrka när vi slirar uppför
backar, åker i kraftigt lut eller provar på att hitta balansen på vippbrädan.
795 kr

Tillgängliga orter

Glemmingebro

När

Året runt. Körningar sker på utvalda datum cirka 1 gång i månaden, oftast på helger.

Bra att veta

Körkort krävs.

Varaktighet

Beroende på antal deltagare och väder mellan 1-2 h.

Antal deltagare

För en person, upplevelsen utförs i grupp med andra.

Åskådare

Åskådare är välkomna att följa körningar från åskådarplats vid sidan av banan.