Kör Aston Martin Pro

Kör Aston Martin Pro

Gör som James Bond och sätt dig bakom ratten på en av de mest exklusiva och eleganta supersportbilarna i världen - Aston Martin.

Aston Martin är lyxbilstillverkaren från England som James Bond i film efter film fått som tjänstebil. De två går verkligen hand i hand med dess stilrena design och linjeval och med en sportbilsprestanda i världsklass.

Vid er körning får ni av er instruktör en genomgång av bilen innan ni får nycklarna i handen och sjunker ner i förarsätet. Sen är det bara att vrida om nyckeln, känna den frustande V8:an och ge er iväg på er tur.

Få en känsla av det glamorösa och exklusiva spionlivet, kör en Aston Martin!

Fakta om bilen:

Modell: Aston Martin Vantage V8 N430 
Motor: V8 på 430 hk
Toppfart: ca 305 km/h
Acceleration: 0-100km/h - 4,8 sekunder
2 495 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Upplevelsen är bokningsbar på utvalda datum under perioden maj-september. Tillgängligheten varierar grundat på efterfrågan, dock minst 6 tillfällen per säsong.

Bra att veta

Körningen sker på allmän väg. Körkort & nykterhet är naturligtvis ett krav. Självrisk, eventuell skada belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden. Maximal självrisk är 20.000:-. Klädsel, vanliga kläder, skor utan höga klackar. Observera att upplevelsen är väderberoende och kan komma att bli inställd med kort varsel. Leverantören står inte för några kostnader om körningen blir inställd av någon anledning som ligger utanför leverantörens kontroll (t.ex. väder eller fel på bilen). 

Varaktighet

Du kör 30 km på allmän väg.

Antal deltagare

För en person