Kör Ferrari eller Lamborghini

Kör Ferrari eller Lamborghini

Att starta motorn på Ferrari eller Lamborghini  - två av världens mest legendariska supersportbilar är som ljuv musik.

En åktur med någon av dessa supersportbilar lämnar dig garanterat inte oberörd. Ta chansen att bekanta dig med en av de mest exklusiva sportbilarna i världen. 

Välj mellan att köra moderna Ferrari eller Lamborghinibilar.

Efter en genomgång av bilen, sjunker du ner i det låga sätet bakom ratten. Tryck på startknappen och känn hur motorn frustar igång. Motorns vibrationer fortplantar sig i din ryggrad samtidigt som den otåligt väntar på att få visa vad den går för.
Ljudet från den legendariska supersportbilen är som ljuv musik. En fantastisk känsla infinner sig!

Provkör en Ferrari eller Lamborghini du också! 
995 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping

När

Upplevelsen är bokningsbar på utvalda datum under perioden maj-september. I Stockholm finns datum för upplevelsen tillgängliga 2-4 dagar per månad, främst helger men även vissa vardagar. På övriga orter mindre frekvent. Notera att bilarna under säsongen turnerar runt på de olika orterna och att tillgängligheten därför varierar för respektive ort grundat på efterfrågan, dock minst 2-4 tillfällen i varje ort per säsong. OBS! Körningen i Göteborg sker i Bollebygd.

Bra att veta

Körningen sker på allmän väg.Körkort & nykterhet är naturligtvis ett krav. Självrisk, eventuell skada belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden. Maximal självrisk är 20.000:-. Klädsel, vanliga kläder, skor utan höga klackar. Observera att upplevelsen är väderberoende och kan komma att bli inställd med kort varsel. Leverantören står inte för några kostnader om körningen blir inställd av någon anledning som ligger utanför leverantörens kontroll (t.ex. väder eller fel på bilen).

Varaktighet

Du kör 8-10 km vilket tar ca 10 minuter. Total tid för upplevelsen är ca 15 minuter.  

Antal deltagare

Provkörning av Ferrari eller Lamborghini för en person.

Åskådare

Det finns bara plats för en person + instruktör i bilarna, men åskådare är välkomna att titta på.