Kör Ferrari eller Lamborghini Pro

Kör Ferrari eller Lamborghini Pro

En åktur med en supersportbil lämnar dig garanterat inte oberörd. Här får du bekanta dig med en av de mest exklusiva sportbilarna i världen.

Du får en genomgång och demonstration av bilen. Därefter sjunker du ner i det låga sätet bakom ratten. När du justerat sportstolen och känner dig bekant med förarmiljön är det dags att starta bilen. Mittenmotorns vibrationer fortplantar sig i din ryggrad samtidigt som motorn otåligt väntar på att få visa vad den går för. 

Du kommer direkt att märka att det här inte är någon vanlig bil. Den riktigt skriker efter att få rulla iväg. Provkör Ferrari eller Lamborghini du också!
2 795 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping

När

Upplevelsen är bokningsbar på utvalda datum under perioden maj-september. I Stockholm finns datum för upplevelsen tillgängliga 2-4 dagar per månad, främst helger men även vissa vardagar. På övriga orter mindre frekvent. Notera att bilarna under säsongen turnerar runt på de olika orterna och att tillgängligheten därför varierar för respektive ort grundat på efterfrågan, dock minst 2-4 tillfällen i varje ort per säsong. OBS! Körningen i Göteborg sker i Bollebygd.

Bra att veta

Körkort & nykterhet är naturligtvis ett krav. Självrisk, eventuell skada belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden. Maximal självrisk är 20.000:-. Klädsel, vanliga kläder, skor utan höga klackar. Observera att upplevelsen är väderberoende och kan komma att bli inställd med kort varsel. Leverantören står inte för några kostnader om körningen blir inställd av någon anledning som ligger utanför leverantörens kontroll (t.ex. väder eller fel på bilen). 

Varaktighet

Du kör ca 30 km. Körningen sker tillsammans med instruktör.

Antal deltagare

För en person