Kör Ferrari och Lamborghini

Kör Ferrari och Lamborghini

Gillar du snabba bilar och vill ha en körupplevelse utöver det vanliga? Då är det här upplevelsen för dig.

Upplev adrenalinkicken när du sätter dig bakom ratten på inte bara en utan två italienska supersportbilar! Här får du en unik chans att jämföra de två mästerverken Ferrari och Lamborghini.

Att starta motorn på en Ferrari eller Lamborghini  - två av världens mest legendariska supersportbilar är som ljuv musik. En åktur med dessa supersportbilar lämnar dig garanterat inte oberörd. Ta chansen att bekanta dig med två av de mest exklusiva sportbilarna i världen. 

Efter en genomgång av bilarna, sjunker ni ner i det låga sätet bakom ratten. Tryck på startknappen och känn hur motorn frustar igång. Motorns vibrationer fortplantar sig i din ryggrad samtidigt som den otåligt väntar på att få visa vad den går för. En fantastisk känsla infinner sig!

Provkör Ferrari och Lamborghini du också! 
1 990 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping

När

Upplevelsen är bokningsbar på utvalda datum under perioden maj-september. I Stockholm finns datum för upplevelsen tillgängliga 2-4 dagar per månad, främst helger men även vissa vardagar. På övriga orter mindre frekvent. Notera att bilarna under säsongen turnerar runt på de olika orterna och att tillgängligheten därför varierar för respektive ort grundat på efterfrågan, dock minst 2-4 tillfällen i varje ort per säsong. OBS! Körningen i Göteborg sker i Bollebygd.

Bra att veta

Körningen sker på allmän väg.Körkort & nykterhet är naturligtvis ett krav. Självrisk, eventuell skada belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden. Maximal självrisk är 20.000:-. Klädsel, vanliga kläder, skor utan höga klackar. Observera att upplevelsen är väderberoende och kan komma att bli inställd med kort varsel. Leverantören står inte för några kostnader om körningen blir inställd av någon anledning som ligger utanför leverantörens kontroll (t.ex. väder eller fel på bilen).

Varaktighet

Du kör 8-10 km med respektive bil vilket tar ca 10 minuter per bil. Total tid för upplevelsen är ca 30 minuter.

Antal deltagare

Provkörning av Ferrari och Lamborghini för en person

Åskådare

Det finns bara plats för en person + instruktör i bilarna, men åskådare är välkomna att titta på.