Kör Hellcat med 717 Hästkrafter Plus

Kör Hellcat med 717 Hästkrafter Plus

Här får du en oförglömlig körupplevelse där du själv eller någon du tycker om får chansen att köra en av världens starkaste och snabbaste muskelbil.
 

Att få prova på en av världens starkaste och exklusivaste sportbilarna är en perfekt present för alla som på något sätt älskar fart och adrenalin!

Upplev känslan som inte går att beskriva med ord när du trycker på gasen i en sportbil med över 700 hästkrafter. Med 717 Hästkrafter och över 881 newton meter så kör denna bil ifrån de flesta sportbilarna på marknaden.

Innan ni sätter er i bilen och vrider om nyckeln så får ni en praktisk genomgång av sportbilen och sedan följer en instruktör med dig ut på din fartfyllda tur för att ge dig en maximal upplevelse.

Läs om hur Ako Rahim från Gladiatorerna testade Hellcat

Fakta om Bilen:
Dodge Challenger Hellcat byggs i en begränsad upplaga och det finns bara en handfull på marknaden i Sverige. Bilen har två olika nycklar. En svart nyckel som man får ut 500 hästkrafter med, och en röd som släpper loss alla 717 Hästkrafter. Det är givetvis den senaste vi föredrar att köra med! Bugatti Veyron som har ett pris på över 10 miljoner har liknande system.

KAROSSERI: 4 sits coupe
MOTOR: 6.2 liters kompressormatad V8
EFFEKT: 717 Hästkrafter och 881 Newtonmeter
TOPPFART: 333 KM/H
VÄXELLÅDA: Torqueflite 8-Stegad Automat
ACCELERATION (0-100 KM/H) : 3,7 Sek
1 299 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Sundsvall

När

Sommarsäsong, upplevelsen är tillgänglig på utvalda datum från Maj-Okt. Se denna länk för aktuell säsongskalender.

Bra att veta

Nykterhet och körkort är krav. Körningen sker på allmän väg. Åskådare är välkomna. Bilen kan köras i automatläge. Klädsel: Skor utan höga klackar. Uppmärksamma att upplevelsen är väderberoende och kan ställas in på kort varsel. Självrisk vid vållande till skada uppgår till 20 000:-.

Varaktighet

20 kilometers körning, total tid för upplevelsen cirka 15-20 minuter.

Antal deltagare

För en person