Kör Porsche Pro

Kör Porsche Pro

Upplev känslan bakom ratten på en av de mest klassiska sportbilarna på marknaden, Porsche 911. Den tyska biltillverkaren Porsche lanserade första 911-modellen 1963
och har sedan dess utvecklats och förfinats genom tysk perfektion - det här är en bil som måste upplevas!

Porsche 911 är en av de mest legendariska sportbilarna och kallas ofta för sportbilarnas sportbil. Den ikoniska designen har fått huvuden att vändas sedan tidigt 1960-tal.

Porsche 911 har sedan dess utvecklats snabbt till en av världens stora sportbilar. För varje generationsväxling har modellen satt ny standard inom sportbilsvärlden. Detta är högteknologi som gör det möjligt för det uråldriga svansmotorkonceptet att fortfarande leverera på toppnivå. Teknisk utveckling, design och tysk kvalitet skapar en körmaskin med fantastiska egenskaper och prestanda. Det här är en bil för riktiga sportbilsfanatiker.

Upplevelsen utförs tillsammans med en erfaren instruktör som går igenom bilen innan det är dags att köra iväg med de 500 hästkrafterna i ryggen. Förarmiljön är genomarbetad och bilen andas kvalitet in i minsta detalj. Trots monsterprestanda har Porsche byggt en lättkörd bil som genom dess precisa och direkta styrning gör körningen till en ren njutning. Förverkliga din pojkdröm, kör en Porsche 911! 

Bilar som kan förekomma:
Porsche Carrera Turbo
Porsche Carrera GT3
Porsche Carrera 4 GTS


2 495 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Upplevelsen är bokningsbar på utvalda datum under perioden maj-september. Tillgängligheten varierar grundat på efterfrågan, dock minst 6 tillfällen per säsong. 

Bra att veta

Körkort och nykterhet är naturligtvis krav. Åldersgräns 18 år. Eventuell skada belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden.Maximal självrisk 20.000:-. Observera att upplevelsen är väderberoende och kan komma att bli inställd med kort varsel. Leverantören står inte för några kostnader om körningen blir inställd av någon anledning som ligger utanför leverantörens kontroll (t.ex. väder eller fel på bilen). 

Varaktighet

30 km körning på allmän väg.