Mustang GT-ägare för en dag

Mustang GT-ägare för en dag

Har du alltid drömt om att äga en muskelbil? Nu kan drömmen bli verklighet, åtminstone för en dag! Här ges en unik möjlighet att under en dag hyra en Ford Mustang GT Cabriolet och ge dig ut på vägarna.
 
I över 50 år har den amerikanska hingsten satt standarden för hur en muskelbil ska vara. För varje generation som gått har man förädlat och förbättrat modellen utan att tappa dess rötter. Tänk dig känslan av att sjunka ner i sätet, dra igång motorn, trycka ner gaspedalen och glida iväg… Känn vinden i håret och låt dig fångas av ljudet från V8-motorn med närmare 500 hästkrafter.
 
I upplevelsen ingår ett dygns hyra av Mustang GT’s senaste version i cabrioletutförande och 10 mils körsträcka. Hyr bilen till den stora bröllopsdagen, överraska någon som fyller år med en dag på vägarna, eller ge bort en heldagshyra till muskelbilsfantasten.
 
Ett bättre sätt att ta sig an den svenska sommaren finns inte! 

 
Fakta om bilen: 
Kaross: 4 sits cab 
Motor: V8 5038 CM3 
Effekt: 450 HK vid 7000 r/min 
Toppfart: 250 km/h 
Växellåda: Automat 
Acceleration (0-100 km/h): 4,2 sek 
Typ av drift: Bakhjulsdrift 
Vikt: 1756 kg 
Nypris: 600.000 kr 


4 895 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Upplevelsen är bokningsbar från slutet av april till oktober. Bokning av datum sker i enighet med arrangören.

Bra att veta

Åldersgräns för hyra är 30 år. Deposition på 15.000 kr vid hämtning av bilen. Eventuell skada belastar arrangörens självrisk och betalas av kunden. Maximal självrisk är 20.000 kr. Svenskt körkort fodras, nykterhet är givetvis krav. 

Varaktighet

Ett dygns hyra inklusive 10 mils körsträcka (kostnad för överskjutande körsträcka är 15 kr/km). 

Antal deltagare

Bilen rymmer 4 personer inklusive förare. 

Väder

Upplevelsen är väderberoende och kan komma att ställas in med kort varsel. Vid inställd upplevelse går det bra att boka om till ett senare tillfälle.