Porscheägare för en dag

Porscheägare för en dag

Porsche Boxster S är den perfekt balanserade sportbilen. Med sina unika egenskaper och mjuka former skapar den intresse hos de flesta. Upplev känslan av att vara Porsche Boxster S-ägare för en dag!
 
Länge har Porsche imponerat med sina köregenskaper och boxstermotorer. En kvalitetsbil rakt igenom med en interiör i absolut premiumnivå. Den vassa, prisbelönta motorn har ett fantastiskt ljud som kommer att upplevas som musik i dina öron när du startar igång bilen och mjukt gasar iväg.
 
I denna unika upplevelse ges du möjlighet att under ett dygn hyra en Porsche Boxster S med 10 mils körsträcka. Hyr bilen till den stora bröllopsdagen, överraska någon som fyller år med en dag på vägarna, eller ge bort en heldagshyra till någon närstående med brinnande bilintresse.
 
Dra ner cabrioleten och njut av sommaren på de svenska vägarna!
 
Fakta om bilen:
Kaross: 2 sits coupe 
 Motor: boxersexa, 3436 CM3 
 Effekt: 315 HK vid 6700 r/min 
 Toppfart: 279 km/h 
 Växellåda: Automat med paddlar 
 Acceleration (0-100 km/h): 4,8 sek 
 Typ av drift: Bakhjulsdrift 
 Drivmedel: Blyfri 98 
 Vikt: 1685 kg 
 Nypris: 750,000 kr 
4 495 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Upplevelsen är bokningsbar från slutet av april till oktober. Bokning av datum sker i enighet med arrangören.

Bra att veta

Åldersgräns för hyra är 30 år. Deposition på 15.000 kr vid hämtning av bilen. Eventuell skada belastar arrangörens självrisk och betalas av kunden. Maximal självrisk är 20.000 kr. Svenskt körkort fodras, nykterhet är givetvis krav.

Varaktighet

Ett dygns hyra inklusive 10 mils körsträcka (kostnad för överskjutande körsträcka 15 kr/km).

Antal deltagare

Bilen är tvåsitsig. 

Väder

Upplevelsen är väderberoende och kan komma att ställas in med kort varsel. Vid inställd upplevelse går det bra att boka om till ett senare tillfälle.