Segway för två

Segway för två

Att köra Segway ger glädje, balans och frihet. Det är annorlunda. Ett litet äventyr. Något nytt, kul och spännande. Och ett enkelt, smidigt och miljövänligt sätt att ta sig runt på!

Segway är ett eldrivet fordon som känner av var du har din tyngdpunkt. Lutar man sig framåt så åker den framåt, lutar man sig bakåt så åker den bakåt. Det är väldigt lätt att lära sig och jättekul att köra. Inga avgaser. Inget buller. Inget körkort. Segway är gjord för att vara så enkel att köra att man skall slippa tänka på att den finns där.  

Din upplevelse börjar med en kort instruktion för att du skall kunna framföra din Segway på ett säkert sätt och få ett hum om hur en Segway manövreras.

Efter genomgången disponerar du din Segway i en timme och får köra fritt.

I Stockholm kommer du att köra i natursköna Hagaparken och i Malmö utgår du från moderna Västra Hamnen där du kan köra längs strandpromenaden. I Göteborg utgår man ifrån Linnéplatsen (Slottsskogen) eller Lilla Bommen vid Operan.


790 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg, Jönköping, Alfta, Båstad, Falkenberg, Halmstad, Hudiksvall, Höllviken, Landskrona, Lomma, Lund, Sjöbo, Umeå, Varberg, Ängelholm, Örnsköldsvik

När

April-september. Upplevelsen utförs både vardagar och helger under säsong. 

Bra att veta

Du får låna hjälm och reflexväst. Nykterhet är ett krav.

Varaktighet

En timme

Antal deltagare

Fri körning för två personer