Supercar Road Tour

Supercar Road Tour

Här är den ultimata drömupplevelsen för den motorintresserade. Ratta några av de häftigaste supersportbilarna i världen. Under en road tour upplevs klassiska och moderna muskelbilar på landsväg och motorväg.

Upplevelsen börjar med att en erfaren instruktör informerar om bilarna och olika körtekniker. Därefter är det dags att gå ut till drömbilarna som står uppradade och väntar. Instruktörer finns med under hela evenemanget och ger er en fullständig genomgång i hur man på bästa sätt hanterar dessa supersportbilar.

Förbered er på mängder med blickar när ni glider fram på noggrant utvalda vägar, både landsvägar och stora motorvägar så att ni får känna på bilarna, känslan och kraften ordentligt.

Du kommer under resans gång få köra 3 utvalda bilar så att du kan jämföra dem och diskutera med dina andra deltagare. Vilken blir din personliga favorit?

Längs med vägen görs ett antal stopp för förarbyten så att man får testa på de olika modellerna under dagen.

Ta chansen att testa några av de häftigaste sportbilarna som någonsin tillverkats.

Sportbilar som finns tillgängliga och som kan förekomma på er Road Tour:

    Ferrari 458 italia
    FerrariF430 F1
    Lamborghini Gallardo LP 560-4
    Porsche 991 S carrera    
    Porsche 997 carrera GTS    
    Porsche cayman R
    Chevrolet Corvette Z06    
    Ford Mustang GT3 995 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Upplevelsen är tillgänglig på utvalda datum från maj-september. Antalet tillgängliga datum varierar grundat på efterfrågan. 

Bra att veta

Körkort och nykterhet är naturligtvis krav. Åldersgräns 18 år. Körning sker på allmän väg. Urvalet av bilar kan variera något då bilparken uppdateras kontinuerligt. Eventuell skada belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden. Maximal självrisk är 20.000:-. Observera att upplevelsen är väderberoende och kan komma att bli inställd med kort varsel. Leverantören står inte för några kostnader om körningen blir inställd av någon anledning som ligger utanför leverantörens kontroll (t.ex. väder eller fel på bilen).

Varaktighet

Man kör 15-20 km per bil. Totaltid för upplevelsen är cirka 2 timmar, varav ca 1 timme körtid (3x20 minuter). 

Antal deltagare

För en person, upplevelsen sker i grupp med andra förare.