Supercar Track Day

Supercar Track Day

Kör tre fantastiska supersportbilar på flygfält och prova på hela 1500 hästkrafter på en och samma dag. Den perfekta upplevelsen för sportbilsfantasten!

Ni möts upp på Lunda flygfält strax utanför Uppsala, där bilarna Ferrari 458 Italia, Lamborghini Huracan och Porsche Boxster S väntar. Upplev en trippel adrenalinkick när du sätter dig bakom ratten på dessa tre supersportbilar!

Upplevelsen börjar med en teoretisk genomgång och därefter blir det ett testheat med en av bilarna som instruktören väljer slumpmässigt. 

Sedan är det dags att trycka plattan i mattan med de italienska fullbloden Ferrari och Lamborghini. Varje deltagare får köra respektive bil på en raksträcka som är en kilometer lång, med en hastighet på upp till cirka 240 km/h.

Sist men inte minst får du testa på Porsche Boxster S i en tidsbaserad tävling som körs på en konbana. Efter den fartfyllda tävlingen koras en vinnare med en prisutdelning.
2 995 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Upplevelsen är bokningsbar på utvalda datum under perioden maj-september. Tillgängligheten kan variera grundat på efterfrågan, vanligtvis 1-2 datum per säsong.

Bra att veta

18 års åldersgräns. Körkort och nykterhet är krav. Undvik höga klackar samt kläder med nitar eller spännen. Eventuell skada belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden. Maximal självrisk uppgår till 20.000 kr. Vänligen uppmärksamma att upplevelsen är väderberoende och kan ställas in med kort varsel.

Varaktighet

ca 1 timme med genomgång tillsammans med andra deltagare

Antal deltagare

8-10 personer i varje grupp

Väder

Upplevelsen är väderberoende och kan komma att ställas in med kort varsel.