Zorb och quad för två

Zorb och quad för två

Här får du prova både Zorb och Quad i en och samma upplevelse!

Vilt, galet roligt och härligt är några av de orden som våra tidigare zorbåkare har använt när de, med ett belåtet leende, krupit ut ur zorben. Nu har du också chansen att uppleva Zorbing! 

Om tanken på att rulla nedför en backe, omsluten av en gigantisk boll av PVC, låter lockande så är det här upplevelsen för dig.

Din tur i en Zorb är garanterat inte likt något du varit med om tidigare. Zorben är en stor 3-meters PVC-boll, rund och studsig. Zorben består egentligen av två bollar - ett tåligt ytterhölje som fungerar som stötupptagare och ett innanmäte som är inspänt i ytterhöljet med hjälp av trådar (se bilden ovan)

Väl inne i Zorben spänns ni fast i en vadderad sele för att därefter puttas utför en sluttning. Zorben rullar, och det kommer ni också att göra!

Efter ert rull i zorben får ni i 20 minuter roa er på varsin 125-kubiks fyrhjuling på en häftig sandbana med velodromkurvor!

Zorb och fyrhjuling, en perfekt kombination!
895 kr

Tillgängliga orter

Hammarstrand

När

Maj - september, bokning av datum för upplevelsen sker i dialog med arrangören.

Bra att veta

Zorbing är ej lämpligt för gravida eller personer som har problem med balanssinnet. Man måste vara minst 120 cm lång och man får inte väga mer än 110 kilo.

Varaktighet

En rullning för två i Zorb och därefter 20 minuter på varsin quad.

Antal deltagare

Zorb + quad för två personer

Åskådare

Åskådare är hjärtligt välkomna på denna upplevelse