Äventyrsdag Stockholm

Äventyrsdag Stockholm

Längtar du efter mer äventyr? Det här är dagen för dig! Under 10 timmar utmanar du dig själv på hög höjd i fritt hängande firning, du kryper genom grottsystem där det kan behövas en extra utandning för att komma igenom de smalaste passagerna och du klättrar på en av Stockholms bästa klätterklippor. Som om inte detta räckte, du paddlar havskajak till och från aktivitetsområdet.
 
Detta är en fantastiskt spännande och rolig men också ganska jobbig dag! Räkna med träningsvärk. Det mest bestående du får med dig av denna dag är minnen av att ha överträffat dig själv och ett sug efter mer äventyr. Efter en kort genomgång glider vi ut på fjärden i havskajaker och efter ca en timmes paddling är vi framme vid aktivitetsplatsen. 

Nu startar de stora utmaningarna med firning nerför hög klippa, klättring på en av Stockholms bästa klätterklippor och slutligen 1 timmes utforskning av grottorna, ibland så trånga att man tvingas andas ut för att ta sig förbi de smalaste passagerna. Och när vi har som allra roligast är det givetvis dags att paddla hemåt. En paddling, som åtminstone på höstturerna, genomförs i mörker.
 
Välkommen till en dag som kan förändra ditt liv!
2 295 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Juni-augusti

Bra att veta

All utrustning för kajakpaddling, klättring och grottkrypning ingår i priset. Minimiålder 15 år i målsmans sällskap och annars 18 år.

Varaktighet

En hel dag mellan 10 - 21.

Antal deltagare

För en person. Upplevelsen sker i grupp med mellan 4 och 14 deltagare.