Flugfiske - Heldag för två

Flugfiske - Heldag för två

Prova på den mest mytomspunna fiskemetoden av dem alla - Flugfiske. Att glida genom vattnet, känna naturen och dess kraft är något som gör flugfisket helt magiskt.

Vem som helst kan lära sig grunderna, men att ha tålamod är bra. Denna upplevelse passar både nybörjare och mer erfarna flugfiskare.

För er som är nybörjare - Dagen börjar med en genomgång med träning på land i kastteknik. Efter en kort fikapaus är det sedan dags att ge er ut i båten tillsammans med er guide som tar er till det för dagen bästa vattnet för flugfiske. 

Efter en stunds fiske tillsammans med instruktör är det dags för lunch på någon ö eller skärgårdskrog efter era önskemål för dagen.En normal fiskedag är kring 8 timmar så det finns gott om tid att lära sig, njuta och koppla av.

För mer erfarna flugfiskare - Det finns alltid nya knep att lära sig inom flugfisket. Utvecklingen har verkligen gått framåt, framförallt inom flugfiske efter gädda. Ni tillhandahålls det senaste inom spön, linor och flugor. Har ni egen utrustning, ta gärna med den så hjälper er guide att trimma den för bästa resultat. Ni börjar dagen med fiske direkt från båt eller flytring. Er erfarna guide hjälper er med tips och råd under dagen.

All utrustning ingår. Fiskeredskap, varma och kalla drycker med tilltugg, flytvästar / flytoverall, fika korg med bulle/baguette, frukt, choklad.

Upplevelsen är för två personer med egen guide och båt.
5 495 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Året runt

Bra att veta

Upplevelsen är för två personer med egen guide och båt. All utrustning ingår: Fiskeredskap, varma och kalla drycker med tilltugg, flytvästar / flytoveraller, solglasögon, vantar, mössor m.m. Lunch kan köpas till vid bokning. Kom bekvämt fritidsklädd.

Varaktighet

Heldag 8 timmar. 

Antal deltagare

2 personer

Väder

Vid dåligt väder ställs turen bara in i fall det innebär fara att vara till sjöss.