Kamikaze Zipline - Röd bana

Kamikaze Zipline - Röd bana

Upplev Europas längsta Zipline bana med 4 km lina djupt genom den småländska skogen, en storslagen naturguidning genom en säregen geologisk uppkomst. Upplev skogen från hisnande höjder, bäckarna och sjöarna från ett hänförande perspektiv, upplev de djupa ravinerna från fågelns öga. Här får ni uppleva känslan av att flyga, att i hissnande fart på hög höjd färdas fram i det 150 åriga skogslandskapet

• Kamikaze banan är en extra lång tur på ca 4 timmar (totalt 2610 meter 8 linor).
• Upplev känslan av att flyga, att i hissnande fart på hög höjd färdas fram i det 150 åriga skogslandskapet.
• Som högst är du 52 meter upp i luften, åker som snabbast 75 km/h och längsta enskilda lina är 427 meter lång.
• Era guider tar er med säkerhet fram längs banan och berättar om omgivningarna, naturen och de småländska djuren.

Två guider medföljer alltid som svarar för säkerheten i banan samt berättar om naturen i Kronoparken och om de Småländska djuren. Ni färdas på Europas längsta zipline med 4 km lina djupt inne i skogen fördelat på 16 stationer som utgörs av torn, träd, plattformar och klipphyllor, där du svischar fram bland trädtopparna. Du far över gölar och raviner. Som högst är du 52 meter upp i luften och åker som snabbast 75 km/h. 

Little Rock Lake och Kamikaze Zipline har snabbt blivit en av de mest omtalade upplevelserna i Sverige och Småland. Njut av höjden, fartvinden, den storslagna naturen i Kronoparken och de småländska djuren. Det finns chans att få se både älg och rådjur – om inte skriken och skratten från er som åker blir för höga.
1 750 kr

Tillgängliga orter

Klavreström

När

Säsongen för denna upplevelse är 1/5  - 30/9

Bra att veta

Från 5 år kan barn tandem-zippa med vuxen och från 11 år kan man zippa själv. Minimum vikt 35 kg maximum vikt 125 kg och barn under 35 kg zippar med guide. Kläder för alla vädertyper rekommenderas. Sandaler eller flipp-flopp är ej tillåtna. Gravida kvinnor rekommenderas inte zippa. Psykiskt och fysiskt stabil är ett måste. Det ingår transport från Happy Ending ( slutet av banan ), mat i Base Camp samt bad i Base Camp.

Varaktighet

Kamikaze banan är en extra lång tur på ca 4 timmar (totalt 2610 meter 8 linor)

Antal deltagare

För en person, upplevelsen utförs i grupp med andra.

Väder

Upplevelsen utförs i alla väder utom storm och åskväder.