Naturfotografering

Naturfotografering

Häng med på en fantastisk fotoupplevelse! Gå en naturfotokurs, lär dig alla knep från ett proffs och bli en bättre fotograf. Kombinera en lektion om grundläggande kamerateknik med praktisk fotografering i vacker och spännande kustmiljö. Förbered dig på ett fotoäventyr fullt av aha-upplevelser!

Vill du lära dig fotografera och samtidigt njuta av en underbar naturupplevelse? Då ska du gå en halvdagskurs i naturfoto! Denna upplevelse riktar sig till nybörjare och hålls ute i ett vackert och dramatiskt kustlandskap där vind, vågor, klippor och hav står i fokus. En erfaren fotograf och utbildare lär dig alla knep om hur du blir en bättre naturfotograf. Inga förkunskaper krävs.

I kursen ingår teori samt praktisk fotografering med övningar och lärorika fotouppdrag. Vi går genom kamerans inställningar, grundläggande bildkomposition samt naturfotografens utrustning. Efter din fotoupplevelse kommer du kunna ta kontroll över din kamera och dessutom förstå vad du ska tänka på för att ta riktigt fina bilder.

Häng med på en fantastisk och lärorik fotoupplevelse i naturen!

Exempel på vad kursen innehåller:
- Kamerans inställningar med fokus på naturfoto
- Slutartider och val av bländare
- Bildkomposition i naturen
- Hur du skapar bilder med känslor och starka budskap
- Hur du fotograferar i svåra ljusförhållanden 
- Naturfotografens objektiv och utrustning
- Hur du försäkrar dig om att ta riktigt fina bilder

Sagt om kursen:

"Jag skulle inte vilja ändra på något. Verkligen valuta för pengarna. Jag är glad att jag har fått vara med."

"Kursledaren var mycket bra, kunde svara och ge olika tips vad man skulle tänka och titta efter för att kunna få bra bilder."

"Jag har längtat sedan jag bokade kursen. Helt klart långt över förväntan. Superkul!! Jag har lärt mig massor och det har triggat mig ännu mer."
1 495 kr

Tillgängliga orter

Göteborg

När

Året runt

Bra att veta

Inga förkunskaper krävs. Ta med systemkamera, stativ, samt skor med bra grepp. Höst vinter och vår rekommenderas att ta med varma kläder i flera lager samt mössa och vantar. Kaffe eller te samt fikabröd ingår.

Varaktighet

4 timmar

Antal deltagare

För en person, upplevelsen utförs i grupp med andra (3-6 p.)