Sörmlandsvandring med lyx

Sörmlandsvandring med lyx

Finns det något bättre än att tillbringa en dag utomhus med att njuta. uppleva, koppla av och göra något man tycker om. Här får vandra och uppleva det bästa av Sörmlandsleden, varva ner på en äkta Sörmlandsgård och bli serverade det bästa Sörmland har att ställa på bordet. Helt enkelt en riktigt härlig dag fylld av intryck från den allra vackraste delen av Sörmland.

Efter en skön dag utomhus med vandring återvänder ni till Rocklösa gård och ert boende i det levande kulturlandskapet i hjärtat av Sörmland. Här kan ni relaxa med bastubad, ta en skön dusch, njuta på den stora terrassen, avnjuta en kaffe/te, sitta framför brasan eller bekanta dig med gården och omgivningarna. 

På kvällen välkomnas ni till bords där ni serveras en god, vällagad trerättersmeny gjord på råvaror efter säsong med högsta kvalitet. Efter en god natts sömn i ert dubbelrum möts ni nästa morgon av en härlig frukostbuffé med mycket hemlagat från grunden på lokala produkter.

Det här ingår:

• Boende i dubbelrum
• Karta och beskrivning av etappens upplevelser
• Matsäck
• Transport till etappens startpunkt
• Relax på gården med bastubad
• Kaffe/te
• Trerättersmiddag med dryck
• Frukostbuffé med hemlagat och lokala produkter

Ni ges möjligheten att få uppleva fina vandringssträckor med varierad natur och kulturhistoria och som har få vandrare då det saknas allmänna kommunikationer till denna del av Sörmlandsleden.

Om Sörmlandsleden:

Sörmlandsleden – naturens pärla i Sörmland. En 1000 kilometer lång vandringsled som slingrar sig genom ett mycket omväxlande natur- och kulturlandskap samt förbi historiska minnesmärken. Här finns allt från öppna landskap till vildmark. Genom detta vandringspaket får du möjlighet att uppleva och se olika etapper av Sörmlandsleden. 
Riktig vildmark i Åkers bergslag, flertal vackra sjöar, hagmarker, fantastiska ekhagar, våtmarksområden, spännande naturfenomen och historiska spår.
3 490 kr

Tillgängliga orter

Stjärnhov

När

Paketet är bokningsbart under perioden 1 september – 20 december onsdag – lördag, 4 januari – 30 juni onsdag – lördag

Bra att veta

Transport från gården till startpunkt för vandringen sker kl 10.00 ankomstdagen. Vandringen är beroende på val av etapp, etapp 1: 18 km -  etapp 2: 22 km i distans, med normal gångtakt tar vandringen cirka 5 timmar. Ta med bra skor och kläder efter väder. 

Varaktighet

Övernattning

Antal deltagare

För två personer