Vandring Stockholm för två

Vandring Stockholm för två

Man behöver inte ta sig långt ifrån Stockholms stadskärna för att uppleva fantastisk natur. Följ med på en magisk heldagsvandring ett stenkast från city!

Det svenska klimatet ger oss möjligheten att under loppet av ett år uppleva båda varma sommardagar och iskalla vinternätter. Här får ni möjlighet att välja om ni önskar uppleva en vandring i sommar- eller vinterklimat.

Sommarvandring
Den svenska skogen i sommarskrud är något av det vackraste man kan uppleva. Under denna vandring får ni uppleva just detta! Ni inleder med ett par timmars vandring där er guide kommer att visa er skogens guldkorn. Det är sedan dags för ett lunchstopp där det finns möjlighet för er att ta ett dopp i sjön och bara slappna av medan er lunch tillagas över öppen eld. Efter lunch fortsätter vandringen vidare några timmar innan ni återvänder till stan fyllda med energi, frisk luft och fina minnen. 

Vintervandring
På med mössa och de varmaste skor ni äger och ge er sedan ut på en vandring i magiskt vinterlandskap! Under vandringens gång kommer guiden berätta om växter, djur och naturen medan ni leds till skogens guldpärlor.  Efter några timmar tar ni en paus för att göra upp eld och tillaga och äta lunch. Med laddade energidepåer är det dags att fortsätta vandringen, nu med ficklampor eftersom solen gått ner. Det här är vanligtvis den bästa tiden att få syn på vilda djur! Om temperaturen tillåter avrundas vandringen med en promenad ut isen på en av naturreservatets sjöar. 
2 375 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Upplevelsen är bokningsbar alla dagar året om. Sommarvandring april-oktober och vintervandring november-mars. 

Bra att veta

Transport till skogen och lunch ingår. 

Varaktighet

Heldag

Antal deltagare

För två personer, upplevelsen utförs i grupp med andra.