AHA-behandling

AHA-behandling

AHA är en naturlig mjölksyra som appliceras på huden och som gör att döda hudceller lättare lossnar från hudens yttersta lager.

Det är alltså en form av kemisk peeling. Det nya fräschare hudlagret som kommer fram gör huden i ansiktet mjuk och len och du får en rosig och frisk lyster. 

En AHA-behandling gör att man får bort döda hudceller som kan blockera porer och ge upphov till pormaskar eller finnar. Dessutom reducerar även behandlingen rynkor, sluter samman porerna och reducerar talgproduktionen i huden.

Bra resultat har även visats på grunda ärr, åldersfläckar, bruna fläckar och torr eller livlös hud.

Låt din hud börja andas igen!

Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "AHA-behandling" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "AHA-behandling" innan du kan boka.

Salonger i respektive stad:

Bjärred: Sundets Hudvård

Göta: Spa Merkle

Göteborg: Elvans Massage & Hudvård

Karlskrona:
I Närheten

Karlstad: Balans & Utveckling

Kumla: LouGrace

Linköping: Hälsoagenten

Lund: Mjuk & Fin

Malmö: Hudvårdaren i Slottsstaden, Caroli Skönhetslounge

Mora: Hudpunkten

Norrköping: Hälsocentrum

Skövde: Välbefinnandet Massage & Hudvård

Stockholm: Fridens Hälso Zenter

Upplands Väsby: City Laserklinik

Örebro: My Corner
695 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Linköping, Norrköping, Bjärred, Göta, Karlskrona, Karlstad, Kumla, Lund, Mora, Skövde, Upplands väsby

När

Året runt

Bra att veta

Man får ej vistas i solen 2-3 veckor efter behandlingen. Innehåll i behandlingen kan variera beroende på ort. Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "AHA-behandling" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "AHA-behandling" innan du kan boka.

Varaktighet

Din behandling varar ca 45 minuter.

Antal deltagare

För en person