Aromamassage

Aromamassage

Det här är en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Tillsammans med terapeuten väljer ni mellan olika aromaoljor som alla innehåller naturliga växtextrakt.

Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att släppa fokus på alla måsten och låt sinnena och kroppen vila. I avstressande och rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du med förnyade krafter och energi är redo att möta världen igen.

En filt täcker hela tiden din kropp förutom den delen som masseras. Behaglig doft sprider sig från oljan och angenäm musik hörs under hela behandlingstiden. Efter en timmes rogivande massage får du en stund på dig att vakna och ett glas kallt friskt vatten att dricka.

Den här sköna massagen minskar muskelspänningar i kroppen och hjälper bland annat vid träningsvärk samt ökar cirkulationen. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

En väldoftande upplevelse för trötta kroppar!

Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Aromamassage" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Aromamassage" innan du kan boka.

Salonger i respektive stad:

Göta: Spa Merkle

Göteborg: Elvans Massage & Hudvård, Wellness 12

Härnösand: Katonka

Karlstad: Balans & Utveckling

Laholm: Under Kastanjeträdet

Linköping: Hälsoagenten

Malmö: Hudvårdaren i Slottsstaden, Milstenen Spa

Mora: Hudpunkten

Norrköping: Hälsocentrum

Nynäshamn: Fridens Hälso Zenter

Skövde: Välbefinnandet Massage & Hudvård, Kraftkällans Massage & Friskvård

Smedjebacken: Hälsosmedjan

Stockholm: Fridens Hälso Zenter, Dagspa Västermalm, Age Balance Skincare

Timrå: Katonka

Västervik: Spa´t i Västervik

Västerås: Wellness Spa

Upplands Väsby: City Laserklinik

Uppsala: Anteia

Ystad: Picea Massage & Friskvård
695 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Norrköping, Göta, Härnösand, Karlstad, Laholm, Mora, Nynäshamn, Skövde, Smedjebacken, Timrå, Upplands väsby, Västervik, Ystad

När

Året runt

Bra att veta

Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Aromamassage" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Aromamassage" innan du kan boka.Tänk på att du är både trött och har en sämre frisyr efter din behandling. Boka inget viktigt direkt efteråt och duscha inte eller tvätta håret utan låt de eteriska oljorna får tid att verka. Behandlingen är helt anpassad till dina behov och kan därför variera.

Varaktighet

60 minuter massage

Antal deltagare

Aromamassage för en person