Chokladmassage

Chokladmassage

Även om de gamla aztekerna inte kände till exakt vilka hälsobringande effekter choklad faktiskt ger så kunde de absolut känna hur underbart det smakade.

Idag har man ju även kunnat bevisa att choklad inger samma sorts känslor som när vi är förälskade. Så vad kan passa en chokladälskare bättre än en lyxig chokladmassage?

Behandlingarna varierar något beroende på var du väljer att genomföra den. Massagen utförs med varm chokladolja som i samtliga fall ger en rengörande effekt på huden och förebygger åldrande.

Kakao är en fantastisk böna med många fina egenskaper som bland annat frigör endorfiner och höjer koncentrationsförmågan. En chokladmassage berör luktsinnet då massageoljan doftar choklad, och känseln eftersom den masseras in i kroppen.

Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Chokladmassage" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Chokladmassage" innan du kan boka.

Salonger i respektive stad:

Gävle: Jelimassage

Göteborg: Elvans Massage & Hudvård

Hässleholm:
Hässlehom Massage

Karlstad: Balans & Utveckling

Kumla: LouGrace

Laholm:
Under Kastanjeträdet

Malmö: Hudvårdaren i Slottsstaden, Milstenen Spa

Mora: Hudpunkten

Stockholm: Kornets Hälsospa
995 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Hässleholm, Karlstad, Kumla, Laholm, Mora

När

Året runt.

Bra att veta

Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Chokladmassage" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Chokladmassage" innan du kan boka.Tänk på att du är både trött och har en sämre frisyr efter din behandling. Boka inget viktigt direkt efteråt och duscha inte eller tvätta håret på minst 4 timmar utan låt de eteriska oljorna få tid att verka. Behandlingen är helt anpassad till dina behov och kan därför variera.

Varaktighet

70-90 minuter beroende på vilken salong du väljer.

Antal deltagare

Chokladmassage för en person.