Duobehandling

Duobehandling

Släpp all stress för en stund och njut av en avkopplande stund tillsammans med någon du tycker om. 

Alla behöver vi en paus från vardagen ibland. I harmonisk miljö tas ni om hand av erfarna spaterapeuter som gör allt för att ni ska få en rofylld stund. Att dela en sådan upplevelse med någon man håller kär är som balsam för både kropp och själ.

Vilken typ av behandling ni få ta del av varierar beroende på val av salong. Nedan följer information om vad som gäller på respektive salong:
 
Göta
Spa Merkle
På Spa Merkle väljer ni om ni vill boka friskvårdsmassage 50 min eller en behandling bestående av ansiktskur + jademassage.
 
Göteborg
Elvans Massage & Hudvård
På Elvans Massage & Hudvård njuter ni av den 50 minuter långa behandlingen "Total Back Duo". Här får ni ta del av en klassisk terapeutisk ryggmassage samt en rygginpackning med djupverkande olja och varma lavastenar. En av er börjar med massagen och under tiden får den andra inpackningen, efter halva tiden byter ni. Efter behandlingen får ni möjlighet att besöka relaxavdelningen med utomhusbadtunna och bastu.

Mandorla Spa
På Mandorla Spa får ni ta del av behandlingen "Unik kombimassage 40 min", som inkluderar 20 minuter klassisk massage och 20 minuter jademassage per person.

Kungsbacka
Andrummets Massage
På Andrummets Massage börjar en av er med att få en 20 minuter lång massage medan den andra får sitta i fiskspa 15 minuter, därefter byter ni av varandra. Behandlingarna sker i olika rum.

Linköping
Hälsoagenten
På Hälsoagenten får ni välja på massage där ni får 40 minuters massage vardera samtidigt eller en ansiktsbehandling med totaltid 60 minuter där en terapeut tar hand om er båda samtidigt (varje person får behandling cirka 30 minuter vardera).
 
Malmö
Milstenen Spa & Massage
På Milstenen Spa & Massage njuter ni av en lugn stund i en privat spaavdelning. Här badar ni bastu i 30 minuter, bubbelbad i 30 minuter och njuter därefter en stund i relaxen där ni serveras cider, ost och kex.

Skövde
Välbefinnandet Massage och Hudvård
På Välbefinnandet Massage och Hudvård njuter ni av en spakur där en terapeut växelvis tar hand om er båda. Behandlingens totaltid är 60 minuter och ni får båda ta del av en ansiktskur och en aromainpackning för hela kroppen.

Västerås
Wellness Spa
På Wellness spa väljer ni om ni vill ha massage, ansiktsbehandling eller kroppsscrub. Behandlingen är 30 minuter per person.
995 kr

Tillgängliga orter

Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Göta, Kungsbacka, Skövde

När

Året om

Antal deltagare

För två personer