Duobehandling

Duobehandling

Släpp all stress för en stund och njut av en avkopplande stund tillsammans med någon du tycker om. 

Alla behöver vi en paus från vardagen ibland. I harmonisk miljö tas ni om hand av erfarna spaterapeuter som gör allt för att ni ska få en rofylld stund. Att dela en sådan upplevelse med någon man håller kär är som balsam för både kropp och själ.

Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Duobehandling" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Duobehandling" innan du kan boka.

Vilken typ av behandling ni få ta del av varierar beroende på val av salong. Nedan följer information om vad som gäller på respektive salong:

Göta
Spa Merkle
På Spa Merkle väljer ni om ni vill boka friskvårdsmassage 50 min eller en behandling bestående av ansiktskur + jademassage. Ni får behandlingen samtidigt i samma rum.
 
Göteborg
Elvans Massage & Hudvård
På Elvans Massage & Hudvård njuter ni av den 50 minuter långa behandlingen "Total Back Duo". Här får ni ta del av en klassisk terapeutisk ryggmassage samt en rygginpackning med djupverkande olja och varma lavastenar. En av er börjar med massagen och under tiden får den andra inpackningen, efter halva tiden byter ni. Efter behandlingen får ni möjlighet att besöka relaxavdelningen med utomhusbadtunna och bastu. En terapeut tar hand om er båda samtidigt.

Mandorla Spa
På Mandorla Spa får ni ta del av behandlingen "Unik kombimassage 40 min", som inkluderar 20 minuter klassisk massage och 20 minuter jademassage per person. Ni behandlas samtidigt i samma rum.

Kungsbacka
Andrummets Massage
På Andrummets Massage börjar en av er med att få en 20 minuter lång massage medan den andra får sitta i fiskspa 15 minuter, därefter byter ni av varandra. Behandlingarna sker i olika rum.

Linköping
Hälsoagenten
På Hälsoagenten får ni välja på massage där ni får 40 minuters massage vardera samtidigt eller en ansiktsbehandling med totaltid 60 minuter där en terapeut tar hand om er båda samtidigt (varje person får behandling cirka 30 minuter vardera).
 
Malmö
Milstenen Spa & Massage
På Milstenen Spa & Massage njuter ni av en lugn stund i en privat spaavdelning. Här badar ni bastu i 30 minuter, bubbelbad i 30 minuter och njuter därefter en stund i relaxen där ni serveras cider, ost och kex. Behandlingen är endast bokningsbar på vardagar.

Märsta
EkoSalongen
På EkoSalongen får ni växelvis varsin 45 minuter lång massage. Observera att ni ej får behandlingarna samtidigt.

Norrköping
Hälsocentrum
På Hälsocentrum njuter ni av en ansiktsbehandling innehållande rengöring, peeling, mask, ansiktsmassage och avslutade creme. En terapeut tar hand om er växelvis i samma rum, totaltid är 60 minuter.

Skövde
Välbefinnandet Massage och Hudvård
På Välbefinnandet Massage och Hudvård njuter ni av en spakur där en terapeut växelvis tar hand om er båda. Behandlingens totaltid är 60 minuter och ni får båda ta del av en ansiktskur och en aromainpackning för hela kroppen.

Stockholm
Fridens Hälso Zenter
På Fridens Hälso Zenter får en av er sitta med fötterna i fotbad medan den andra får rygg- och nackmassage. Därefter peelas fötterna på den som har suttit i fotbadet och en djupverkande kräm masseras in som inpackning. Ni byter sedan plats. Det finns även möjlighet att njuta av bastubad tillsammans. Totaltid är 75 minuter.

Västerås
Wellness Spa
På Wellness spa väljer ni om ni vill ha massage, ansiktsbehandling eller kroppsscrub. Behandlingen är 30 minuter per person. Ni behandlas i samma rum samtidigt av varsin terapeut.

Östersund
Hudateljén by Allavie Clinic
På Hudateljén väljer ni om ni vill ha 30 minuters ansiktsbehandling per person som inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, mask samt avslutande hudvårdsprodukter eller AHA-behandling 30 minuter per person som inkluderar rengöring, peeling, syra behandling och avslutande hudvårdsprodukter. Observera att behandlingarna ges till båda samtidigt, i olika rum. 
995 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Norrköping, Göta, Kungsbacka, Märsta, Skövde, Östersund

När

Året om

Bra att veta

Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Duobehandling" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Duobehandling" innan du kan boka.

Antal deltagare

För två personer