Hotstone-behandling

Hotstone-behandling

Hotstone-massage är en behandling där din terapeut använder sig av varma lavastenar och aromaoljor. Hotstone-massage ger en känsla av totalt välbefinnande.

Stenarna innehåller mineraler och framför allt järn som absorberas genom huden. Dessa stenar har en förmåga att bevara värme. Den här behandlingen är mycket efterfrågad och är ett utmärkt alternativ till traditionell massage.

Under behandlingen placeras stenarna noggrant ut på din kropp. Stenarnas storlek varierar beroende på var på kroppen de används. För att ytterligare förstärka känslan av avkoppling är stenarna inoljade. Värmen från de heta stenarna får dina muskler att slappna av vilket innebär att själva massagen blir mer effektiv och mer intensiv än den skulle bli utan.

Massören använder stenarna och sina händer för att skänka dig en behaglig avslappnande massage. Vissa massörer använder omväxlande varma basaltstenar och kalla stenar av marmor för att ytterligare stimulera ditt nervsystem och blodomlopp.

Efter din hotstone-behandling kommer du att känna dig djupt avslappnad.

Unna dig en stunds avkoppling i vardagen!

Observera att du måste ha ett värdebevis giltigt specifikt för "Hotstone-behandling" för att kunna göra en bokning. Har du ett Greatdays presentkort på ett belopp måste du köpa ett värdebevis giltigt för "Hotstone-behandling" innan du kan boka.

Salonger i respektive stad:

Bjärred: Sundets Hudvård

Gävle: Jelimassage

Göta: Spa Merkle

Göteborg: Elvans Spa & Massage

Helsingborg: Meiyabeauty

Hässleholm: Hässleholm massage

Jönköping: Jojo´s Skönhetsvård, Massagehörnan

Karlskrona: I Närheten

Karlstad: Balans & Utveckling

Laholm: Under Kastanjeträdet

Linköping: HälsoAgenten

Malmö: Hudvårdaren i Slottsstaden, Milstenen Spa, Divino Kroppsvård Limhamn

Mora: Hudpunkten

Norrköping: Hälsocentrum

Smedjebacken: Hälsosmedjan

Stockholm: Dagspa Västermalm

Västerås: Wellness Spa
995 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Bjärred, Gävle, Göta, Hässleholm, Karlskrona, Karlstad, Laholm, Limhamn, Mora, Smedjebacken

När

Året runt

Bra att veta

Tänk på att du är både trött och har en sämre frisyr efter din behandling. Boka inget viktigt direkt efteråt och duscha inte eller tvätta håret utan låt de eteriska oljorna får tid att verka. Behandlingen är helt anpassad till dina behov och kan därför variera.

Varaktighet

60-90 minuter beroende på vilken salong du väljer.