Lerinpackning

Lerinpackning

Det här är en varm helkroppsinpackning med mineralrik lera som ökar hudens fuktighet. Behandlingen är välgörande för stela leder och trötta muskler.

Ungersk Moor Mud är resultatet av en flera tusen år lång omvandlingsprocess. Leran är bildad av växtrester som finns kvar på den plats där växterna en gång har levt. Innehållet karaktäriseras av höga halter organiskt material och mineralsalter. Dessa egenskaper används sedan flera hundra år tillbaka inom Spa, wellness och kosmetiska behandlingar. 

Original Moor Mud kommer från Héviz, en av de mest kända hälsobadorterna i Ungern. Leran innehåller bara naturliga ämnen som har samma egenskaper som kroppens egna och samverkar med dem för att ge optimal effekt.

I den här kuren blir du insmord med varm, mineralrik lera över hela kroppen. Oftast blir du inlindad i plast efter själva inpackningen så att leran hinner verka ordentligt innan den torkar.

Under tiden leran verkar får du en kortare ansiktskur för att sedan bada/duscha av leran. Sist men inte minst blir du insmord i en mild olja/lotion som bevarar hudens fuktighet.

Den här inpackningen är ett skönt avbrott för att återhämta energi och finna lugn.

Behandlingen kan variera något beroende på vilken salong du väljer. 

Möt världen med förnyad energi! 

Salonger i respektive stad:

Gävle
Jelimassage

Göteborg
Jills Skönhet & Hälsa

Malmö
Milstenen Spa

Stockholm
Dagspa Västermalm

Västerås
Wellness Spa


895 kr

Tillgängliga orter

Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Gävle

När

Året runt

Bra att veta

Tänk på att du är både trött och har en sämre frisyr efter din behandling. Behandlingen är helt anpassad till dina behov och kan därför variera.

Varaktighet

Lerinpackning i 60 minuter

Antal deltagare

Lerinpackning för en person