Ögonfransförlängning

Ögonfransförlängning

Vill du ha längre ögonfransar, ny och piggare look? Prova en ögonfransförlängning som ger dig piggare, tydligare och mer attraktiva ögon.

Förlängningen görs med fransar som är naturligt böjda, ögonfransförlängning är ett hantverk av högsta grad där man applicerar ”frans för frans” för ett totalt naturligt utseende.

Ni erbjuds flera olika längder och tjocklekar, vilket ger dig friheten att bestämma din egen look. Dina ögon kommer se mer attraktiva ut genom längre och tjockare fransar. Den konstgjorda förlängningarna ger ögat en elegant och vacker inramning, samtidigt som det ser
naturligt ut.

Vad du bör tänka på inför ditt besök:

-Ta bort all ögon makeup. Kom ej med mascara!
-Rengör dina fransar ordentligt med mild oljefri rengöring
-Undvik att använda smink och krämer dagen då du ska göra din förlängning
-Böja inte dina fransar

Ögonfransförlängningen gör inte ont, det är en avslappnande stund och det flesta slumrar till. Ögonfransförlängningen är även möjlig för personer som bär linser eller glasögon.


1 345 kr

Tillgängliga orter

Örebro, Upplands väsby

När

Året runt

Bra att veta

Ögonfransförlängning håller cirka 5-6 veckor beroende på livscykeln för dina naturliga ögonfransar men även hur du sköter dom. Fransförlängningen kommer som dina naturliga fransar, att hålla sig mjuka. Fransarna växer med din egen frans och blir till slut ganska långa. Vid återbesök skalas de försiktigt av för att fylla på igen. Vi rekommenderar dig påfyllnad efter 3-4 veckor beroende på hur tätt du önskar. Första återbesöket rek alltid efter 3 veckor.

Varaktighet

2 timmar

Antal deltagare

För en person