Romantik på herrgård

Romantik på herrgård

Ta med din älskling på en romantisk herrgårdsvistelse. De handplockade herrgårdarna finner du på några av Sveriges mest natursköna platser. Här njuter ni av vackra rum, historiska byggnader och varandra. På samtliga herrgårdar ingår en fantastisk trerättersmiddag, övernattning i  vackert dubbelrum och en härlig frukostbuffé.

Stiftsgården Hotell & Konferens, Skellefteå
På Stiftsgårdens hotell i Skellefteå bor ni bekvämt i en harmonisk och avstressande miljö där
ni får njuta av ett trivsamt boende, en skön säng och god mat i en riktig herrgårdsidyll.
Utöver trerättersmiddag, övernattning i  vackert dubbelrum och en härlig frukostbuffé bjuder Stiftsgården även på vinpaket till middagen, 2 h i Fröken Huss Spa & relax och varsitt glas vin/öl/alkoholfritt.

Åhus Gästgivaregård, Åhus

Hos Åhus Gästgivaregård, eller "Gästis" som det heter i folkmun, är ni varmt välkomna. Här blir ni personligt och vänligt bemötta och får avnjuta mat och dryck av gourmet-karaktär. Lokalerna är både traditionsrika och moderna. Ljust möter rustikt, mysigt möter minimalistiskt. Läs en bok i biblioteket eller koppla av i den härliga vinterträdgård i sann lounge-anda.
2 995 kr

Tillgängliga orter

Skellefteå, Åhus

När

Året runt. Herrgårdsvistelsen går ej att boka in under jul-, nyår- och midsommarhelgen.

Bra att veta

I paketet ingår trerättersmiddag, övernattning i vackert dubbelrum och en härlig frukostbuffé.Dryck till middagen tillkommer. Resan till och från herrgården är ej inkluderad. Herrgårdarna erbjuder flera olika sorts aktiviteter såsom vinprovning, fiske, guidade vandringar och om herrgården har en relaxavdelning även behandlingar.

Antal deltagare

För två personer.