Saltspa för två

Saltspa för två

Ett besök i saltrum kan beskrivas som relax med läkande effekt, och att du bli friskare i kropp och själ. Rummet är täckt från golv till tak med tonvis av bergssalt.

Salt är ett naturligt ämne som har läkande effekt, förstör bakterier samt svampar och stimulerar därmed immunförsvaret. Behandlingsmetoden kommer ursprungligen från upptäckten att arbetare i saltgruvor nere i södra Europa förr i tiden aldrig hade virussjukdomar, astma eller andra luftvägsbesvär.

Stockholm Saltrum är känt för sin förmåga att på ett naturligt sätt rensa dina luftvägar och på så sätt lindra förkylningar, astma, allergier, KOL och andra luftvägsbesvär. Vid vanliga förkylningar minskar saltbehandlingen svullnader i slemhinnorna. Snuva och hosta blir bättre eller försvinner helt. Även när det gäller astma har läkarna konstaterat att saltrumsbehandling har lindrande och positiva effekter. Astmatiker får lättare att hosta upp slem och 
andningsbesvären minskar. Saltbehandling är bra även vid psoriasis samt eksem på grund av sin bakterieförstörande förmåga. Dessutom är det en unik och fantastisk relaxupplevelse! 

Saltaerosol (saltet i luften) som finns i saltrummet innehåller negativa joner som har positiv inverkan på nervsystemet, minskar stress och förbättrar sömnen. Saltrummet är invändigt beklätt med salt, med mikroskopiskt små saltpartiklar som blåses i luften av en speciell saltgenerator. Man ser inte partiklarna med blotta ögat men känner den friska salta luften precis som vid havet.

Saltrumsbehandling och dess positiva egenskaper har vetenskapligt stöd. (DR J. Hedman: ”The Effect Of Salt Chamber Treatment, 2006″). Saltterapin stimulerar luftvägarnas försvarsmekanismer och har en antiinflammatorisk verkan. 

Saltrumsbehandling är en perfekt gåva till någon du vill dela en oförglömlig upplevelse med. Kom som ni är och kliv in i saltets magiska värld!
640 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Året runt

Antal deltagare

Två personer