Saltyoga

Saltyoga

Prova på en annorlunda yoga - i Saltrum! Saltyoga är summan av två hälsosamma idéer hopslagna till en, yoga som utövas i ett rum gjort av salt!

Saltrummet är invändigt beklätt med salt, både golv väggar och tak. Golvet känns som en sandstrand, men med saltkorn istället för sand. Yogan som utövas i detta rum är baserad på yinyoga, hatha, dynamiskt flow och meditation. En lugn och relativt stilla yogaform med fokus på att finna lugn och komma till ro.

I saltrummets ljusa friska luft, töms lungor och kropp på gifter och bördor, och ersätts med ny ren luft och energi. Mikroskopiskt små saltpartiklar blåses i luften av en speciell saltgenerator, dessa saltpartiklar innehåller negativa joner som har positiv inverkan på nervsystemet, minskar stress och förbättrar sömnen.

Salt är ett naturligt ämne med läkande och rengörande effekter – salt förstör bakterier och svampar och stimulerar därmed immunförsvaret. Dina luftvägar rensas, och du som har astma, dammallergi, KOL, svullna slemhinnor, hosta eller hudbesvär kommer känna skillnad efter ett besök i saltrummet.

Genom att utöva en yogaform där andningen står i fokus, får ut maximal effekt av besöket. För både in- och utsidan.

Prova en ny form av yoga - Saltyoga!

Greatdays testar:
"Saltyoga var för mig en helt unik upplevelse! Instruktören hade en förmåga att få en att drömma sig bort till Medelhavet. Förutom att sträcka på kroppen fick man andas in mineralerna från saltet och känna sig renad. Man blev helt avslappnad efteråt."399 kr

Tillgängliga orter

Stockholm

När

Året runt

Bra att veta

- 4-8 personer deltar samtidigt- Passet pågår i 55 minuter- Som deltagarna har du bekväma kläder på dig, ingen yogamatta behövs- Du behöver inga förkunskaper- Det finns inga åldersrestriktioner, passet anpassas efter deltagarnas fysiska tillstånd.

Varaktighet

55 minuter

Antal deltagare

För en person, upplevelsen utförs i grupp med andra.