Spa & en natt på Kosta Boda Art Hotel

Spa & en natt på Kosta Boda Art Hotel

Upplev det fantastiska och unika "Glashotellet" i Småland. Mitt i Glasriket i Smålands djupa skogar hittar du Kosta Boda Art Hotel, där allt för kropp och själ finns.

Upplev djup avkoppling i en rofylld oas på en plats som fullständigt exploderar i färg, form och njutning. Låt er inspireras, rekreera kropp och själ, äta gott eller fynda det bästa inom svenskt glas, inredning och märkeskläder.

Passa på att njuta av en simtur i den fantastiska poolen med en konstglasutställning under vatten. Simma i pooler utomhus eller inomhus, bada torr- eller ångbastu, och tillbringa en stund i det moderna gymmet. Det finns även möjlighet att delta i de träningspass som erbjuds under öppettiderna för spa-avdelningen.

Till kvällen njuter ni av en trerätters glasinspirerad supé i hotellets restaurang – en upplevelse för både öga och gom.

För den som vill finns det fler aktiviteter att sysselsätta sig med. Du kan prova på glasblåsning i hyttan och få med dig ett eget konstverk hem, smaka på traditionell hyttsill, gå på konstutställning, besöka glasmuseet, gå på guidad hyttvandring, vara med på glasprovning och shoppa. Dessutom finns alltid den vackra småländska
naturen att tillgå, med jakt, fiske och utflykter.

Detta ingår i paketet:

- Trerätters glasinspirerad supé
- Entré till spa (pool, relax, bastu och gym)
- Fria träningspass
- Morgonrock och tofflor på rummet
- En övernattning i dubbelrum
- Härlig frukostbuffé

Unna dig själv eller någon du tycker om en avkopplande spavistelse!
3 395 kr

Tillgängliga orter

Kosta

När

Året runt, dock EJ nyårsafton.

Varaktighet

Spavistelsen gäller för en dag och en natt

Antal deltagare

För två personer