Spa & en natt på Ystad Saltsjöbad

Spa & en natt på Ystad Saltsjöbad

Här kommer ni få gott om tid att koppla av på spa-anläggningen, äta middag, och avslutningsvis sova över i ett fräscht Superior-rum inrett i luftig New England stil.

På vidunderligt vackra Österlen hittar du Ystad Saltsjöbad. Det anrika badhotellet från 1897 vilar där hav möter land, inramat av mjuka vita sandstränder. Anläggningen har under de senaste åren genomgått en rejäl utbyggnad såväl som upprustning vilket gör den till en av Sveriges bästa spaanläggningar.

Under er vistelse får ni fri tillgång till hela spaavdelningen med pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, kallbad, mindre uppvärmd utomhuspool, samt relax. Besöker ni anläggningen under sommarhalvåret kan ni självklart ta ett dopp i havet eller i den generösa utomhuspoolen. Det finns även möjlighet att delta i de träningspass som erbjuds under öppettiderna för dagspa.

På kvällen kan ni välja mellan att äta en utsökt middag på hotellet eller varför inte besöka någon av alla trevliga restaurangerna inne i idylliska Ystad. (Observera att middag ej är inkluderad i paketet)

Den generösa frukosten serveras i den fantastiska matsalen som är en upplevelse i sig. Njut av ett stort utbud av frukt, juicer, bröd, våfflor, pålägg mm. Här finns allt man kan önska sig av en frukost!


Spana in fler av våra spapaket.
1 995 kr

Tillgängliga orter

Ystad

När

Söndag - torsdag 11/8-29/6.(30/6-10/8 är högsäsong och då är hotellet fullbokat)

Bra att veta

Middag ej inkluderat i priset.Badrock och tofflor får man låna på plats.

Antal deltagare

Spavistelse för två personer