Spadag för två på Sinnenas Spa

Spadag för två på Sinnenas Spa

Upplev Sinnenas Spa, en helt unik spaanläggning som erbjuder en naturnära upplevelse där spafilosofin utgår från naturen och dess läkande kraft.
 
Sedan urminnes tider har naturens fyra grundelement jord, luft, eld och vatten varit en källa för lugn och återhämtning. Det är just det som Sinnenas Spa har tagit till vara på och som återspeglas i spaanläggningens alla delar. Anläggningen är placerad runt Kvarnbäcksdammen och som besökare här är man omgiven av vattendrag, naturlig växtlighet, skog och ängar. I Sinnenas Spa råder stillhet, det är en plats för att hitta balans och känna välbefinnande. 
 
Det finns många olika bad och bastus att njuta av. Luta er tillbaka i ett varmt bad placerat under öppen himmel, eller ta ett hälsosamt dopp i någon av de kristallklara källvattensjöarna. Vintertid kan doppet bli extra uppfriskande då ni kan behöva slå hål på isen innan ni stiger ner. 
 
Värm er i någon av spaanläggningens fyra bastus, välj bland nordiskt torr eller tropiskt ångande. Här finns även världens enda undervattensbastu som garanterat ger en upplevelse utöver det vanliga. En unik bastumiljö där ni i värmen från den sprakande kaminen får skåda livet som pågår under vattenytan. 
 
Detta ingår: 
-Inträde till Sinnenas Spa 
-Lån av badrock, tofflor och handduk 

Upplev en avkopplande dag på Sinnenas Spa! 
690 kr

Tillgängliga orter

Tvååker

När

Paketet är bokningsbart året om, alla veckodagar. 

Bra att veta

Spaanläggningens öppettider varierar beroende på veckodag, mer info ges i samband med bokning.

Antal deltagare

För två personer.