Hölick Havsresort

Hölick Havsresort

Belägen vid havet och i direkt anslutning till en av Sveriges finaste ekoparker. Hölick ligger 2,5 tim från Stockholm -  på Hornslandets sydspets, 3 mil öster om Hudiksvall, och är en unik del av Sverige. De vidsträckta stränderna och överraskande vackra natur bjuder besökaren på en unik blandning av sköna dagar vid havet och genuina naturupplevelser.

De nya 90 kvm stora Lagunenhusen har fått stor internationell uppmärksamhet för sin design och inredning. Oavsett om du vill slå dig ned med en whisky framför brasan, upptäcka den stora naturen eller krypa ned i den utomhusjacuzzi som hör till varje hus så kan vi garantera en unik upplevelse i gränslandet mellan natur och design.  

Varför inte också köpa till Hölicks viltmatkasse som innehåller middag med både älg, sik, vildlax och den lokala underbara Ostkakan från Forsa. Det blir en kulinarisk upplevelse ni sent ska glömma! 

Detta paket är det perfekta om ni och era vänner vill vara er själva för en stund! 

3 995 kr

Tillgängliga orter

Hudiksvall

När

Året runt, förutom högsäsongen 18 juni-18 augusti

Bra att veta

Självhushåll, dvs mat/dryck etc måste medtagas. För den som vill kan man komplettera upplevelsen med en färdigkomponerad matkasse med delikatesser. Mer information kan fås direkt vid bokningen.

Varaktighet

Övernattning

Antal deltagare

Huset rymmer 4 personer men lämpar sig utmärkt även för paret som vill ha det där lilla extra.