Övernattning på The Winery Hotel

Övernattning på The Winery Hotel

Njut av ett avkopplande dygn på Sveriges första urban winery hotel. Med egen vintillverkning på hotellet skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus.
 
Här får du som gäst och vinintresserad en unik möjlighet att slappna av, äta och sova i en miljö som andas vin.
 
Som gäst kommer ni få följa med på en guidad tur i husets egna vineri där The Winery Hotel tillverkar sitt eget vin. Ni får följa druvans väg från Toscana till färdigt vin på hotellet.
 
I hotellets eget Vinotek får ni sedan möjlighet att upptäcka nya viner och provsmaka exklusiva viner som du annars kanske inte hade haft tillgång till. Vid incheckningen får ni ett kort laddat med 100:- som ni sedan använder för att prova viner i de olika vinomaterna som finns i Vinoteket.
 
Precis som i övriga hotellet står vinet i fokus även i hotellets restauranger där ni till kvällen bjuds på en temamiddag. Menyn anpassas efter säsong. Winery Kitchen’s och Terreno Deli´s erfarna sommelierer guidar er att välja rätt vin för både nya smakupplevelser och nya vinbekantskaper. I restaurang Winery Kitchen avnjuter ni som gäst morgonen efter även en god frukostbuffé.
 
Unna er ett lyxigt dygn och en resa i vinets värld på The Winery Hotel.
 
Detta ingår i paketet:
 
Övernattning i standard dubbelrum
1 flaska vin på rummet 
Guidade tur i vineriet inkl. provsmak av Winery Red
Vinomatkort (laddat med 100:-) 
Temamiddag
Frukost
3 195 kr

Tillgängliga orter

Solna

När

Fredagar eller lördagar året runt. 

Antal deltagare

För två personer